Novi dečko Tanje Savić
Svet

February 11, 2023 20:00

By

Pakao se vratio: Dušan ponovo uzima Tanji decu, pevačica očajna

Bivši muž Tanje Savić sprema se da joj zagorča život

Tanja Savić nema mira ni kad je Dušan Jovančević na drugom kraju sveta. Iako je pokušala da ga umilostivi pozivima, dopuštenjem da se redovno čuje sa decom i učestvuje u njihovom odgoju, sve joj se obilo o glavu. Dušanu je njena popustljivost samo dala prostor da opet krene u rat i sad sve čini da je pred sudom u Australiji prikaže nepodobnim roditeljem i uzme joj Maksima i Đorđa.

Pročitajte: U njemu je pronašla utehu posle Dušana i Draška – Novi dečko Tanje Savić je zadužen za njen osmeh

Bivši muž Tanje Savić

Foto: Instagram

– Tanja je dobra i brižna majka, ne zanemaruje sinove. Ako vikendom peva negde u inostranstvu,sa njima su tetka Biljana, ujak, baba i deda. Dušan sve vreme prati njeno kretanje, gde je bila, koliko se zadržala i samo joj lovi greške kako bi mogao da je prijavi u Australiji centru za socijalni rad. Deca su tamošnji državljani i zna da mogu da je proglase nepodobnim roditeljem. Realno, on ne bi mogao da se brine o deci, nema ni novca i sve ovo radi iz osvete. Hoće da Tanju dovede u situaciju da mora da bude sa njim kako bi zadržala decu. Ona je u velikom stresu, a Jovančević uživa mučeći je. Tanja ga je zvala da popričaju, da spuste loptu zbog dece, ali on to ne želi. Dokle će sve ovo trajati niko ne zna, samo da Tanja ne popusti sa živcima jer je ovo svima jako stresno – zaključuje naš izvor.

Pročitajte: Sreća sinova je na prvom mestu – Tanja Savić spakovala kofere, pa sa Maksimom i Đorđem napustila Srbiju (foto)

Bivši muž Tanje Savić

Foto: Rajko Ristić

Bivši muž Tanje Savić čini se ne može da prežali što ju je izgubio pa zato čini bilo šta samo da joj napakosti. Dok je pevačica sa druge strane nastavila dalje, a kako su mediji pre nekoliko dana preneli ona je ponovo zaljubljena, ovog puta u smederevskog biznismena.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković