Fotografija Bogdane Ražnatović
Svet

March 12, 2023 22:00

By

Najlepše vesti stižu iz porodice Ražnatović: Bogdana u naručju drži tek rođenu bebu FOTO

Fotografija Bogdane Ražnatović uzburkala društvene mreže

Bogdana i Veljko Ražnatović očekuju drugog sina kojeg će nazvati Krstan. Porodično gnezdo svili su u Titelu daleko od znatiželjnih pogleda i paparaca, a i kako je bokser više puta izjavljivao, za naslednika Željka je mnogo bolje da odrasta u prirodi.

Pročitajte: Rodići pokrenuli novi biznis – Trudna Bogdana na otvaranju se pojavila isto obučena kao Ceca i Anastasija

Fotografija Bogdane Ražnatović

Foto: Instagram

Veljkova supruga uživa u blagoslovenom stanju i koliko može pomaže sestri u novootvorenom restoranu kada je obaveze dozvole. Bogdana svoje vreme najviše voli da provodi u krugu porodice, a javni život po svemu sudeći nju preterano ne zanima, pa upravo iz tog razloga mnoge zanima kako žive u vojvođanskoj varošici.

Budući da joj je profil na „Instagramu“ zaključan, ona svoje objave deli sa malim brojem prijatelja, svaka fotografija Bogdane Ražnatović koja osvane na socijalnim platformama za mnoge je misterija. Ova poslednje je napravila opštu pometnju.

Pročitajte: Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista

Fotografija Bogdane Ražnatović

Promo

Naime, na njoj Cecina snaja u naručju drži tek rođenu bebu, pa su mnogi fanovi pomislili da je Krstan stigao na svet. I dok su čestitke pristizale, u komentarima su najverniji obožavaoci porodice Ražnatović razjasnili da je u pitanju slika malenog Željka sa mamom, te da Bogdana iako je u poodmakloj trudnoći još uvek nije otišla u porodilište.

Pročitajte: Veljko pokazao kako Bogdana izgleda u trudnoći – Njegove reči će vas potpuno raznežiti (foto)

Fotografija Bogdane Ražnatović

U skorašnjem intervjuu, i jedinom koji je dala za medije, Veljkova supruga je otkrila da ne voli eksponiranje u javnosti jer nije odrastala u takvom okruženju, kao i na koga liči sin Željko:

– Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem – kaže Bogdana Ražnatović i dodaje:

Pročitajte: Veljko Ražnatović je prvak Srbije – Ceca, Anastasija i Bogdana izgledom zasenile i šampiona FOTO

Fotografija Bogdane Ražnatović

Rajko Ristić

– Željko je tvrdoglav na mene, a fizički liči na tatu. Uskoro stiže beba, razlika između prve i druge trudnoće je u tome što mi je sada lakše. Upućena sam u to šta me čeka, ali druga beba je mnogo nemirnija od Željka – zaključila je.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images