Poslednji snimak Karleuše i Duška
Svet

April 15, 2023 21:15

By

Konačno srećni i nasmejani: Jelena i Duško Tošić sa ćerkama uživaju u Dubaiju, ljubav je pobedila FOTO

Ćerke Jelene i Duška uživaju u toplom Dubaiju

Godinama ne prestaje da se piše o braku pop dive Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića, a po poslednjim informacijama koje imamo iz njihovog doma, porodična sreća i harmonija narušena je od strane oca i muža koji se više ne oseća kao deo porodice koju je je zasnovao pre petnaest godina. I dok se Karleuša bori kao lavica da očuva dom i porodicu, izgleda da joj ne polazi za rukom.

Pročitajte: Slaba na fudbalere – Karleuša ljubi mnogo mlađeg sportistu, sušta je suprotnost Dušku FOTO

Ćerke Jelene i Duška

Rajko Ristić

Sva prepucavanja, porodične razmirice kao i novinski natpisi uticali su mnogo na ćerke Jelene i Duška, a posebno na stariju Atinu koja se potpuno zatvorila u sebe i povukla sa svih društvenih mreža.Baš kada su svi pomislili da joj se smeši manekenska karijera, te da je komunikacija sa medijima i javnošću zanima, ona je odabrala je drugačiji put.

Pročitajte: Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO

Ćerke Jelene i Duška

Instagram

Budući da je njen debi na modnoj pisti privukao veliku pažnju, te da se pokazala kao veliki profesionalac i neko ko bi se u tom svetu svakako isticao, malo je reći da je sve iznenadila njena želja da sa tim malo uspori, što su roditelji naravno podržali. Jelena je u tom periodu čak isticala da sve čini kako bi njene dve mezimice što bezbolnije prošle kroz buran period za porodicu, što je dovelo do zaključka da Atini i njenoj sestri Niki nije lako zbog povlačanja po medijima. Jedini ispravan korak je bila pauza, koja se zahvaljujući Karleuši nedavno prekinula.

Pročitajte: Posle petnaest meseci od sukoba sa Duškom, Karleuša progovorila o nasilju

Ćerke Jelene i Duška

Foto: Instagram

Sada su ćerke Jelene i Duška osvanule na profilu njihove mame koja je poželela da se svima pohvali kako uživa sa naslednicama u toplijim krajevima za praznike. Istini za volju, majka i ćerke slikane su s leđa, ali čak i tu moglo se zaključiti u kojoj meri su obe naslednice pop dive izrasle za svega godinu dana, a mnogi su komentarisali da je baš sada pravo vreme da se pozabave modnim svetom, ukoliko ih to zanima.

Pročitajte: Sa velikom tugom ovo pišem – Karleuša se ponovo suočila sa smrću bliske osobe

Ćerke Jelene i Duška

Foto: Instagram

Ono što je svima zapalo za oko jeste da im na porodičnim fotografijama fali muška figura, a kako stvari stoje Duško je otišao put rodnog Zrenjanina gde će provesti praznike sa majkom, sestrom i njenom porodicom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram