Želja Duška Tošića
Svet

March 24, 2023 17:36

By

Posle burnog perioda konačno zagrljeni, zajedno u javnosti: Duško ponovo nasmejan i srećan

Fotografija Duška Tošića oduševila javnost

Fudbalski menadžer i bivši fudbaler, Duško Tošić veoma retko se pojvljuje na događajima gde bi mogao biti meta fotografa. A, retke su prilike i kada sam objavi neku fotografiju na društvenim mrežama.

Pročitajte: Ona je ukrala njegovo srce – Duško Tošić ćuti o onome što zanima javnost, ali sada je sve jasno FOTO 

Fotografija Duška Tošića

Instagram

Zbog toga je fotografija Duška Tošića, koja je osvanula na Instagram profilu fudbalske reprezentacije Srbije iznenadila sve. Budući da se doskora životni saputnik, ali još uvek zakoniti muž Jelene Karleuše u javnosti nikada nije preterano eksponirao niti isticao, ne čudi činjenica što je svako njegovo pojavljivanje prava senzacija za pripadnike sedme sile.

Pročitajte: Duško Tošić u društvu turske lepotice – Ona je Jelenina kopija, a upoznao ih je bivši muž jedne pevačice

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Povod za okupljanje srpske reprezentacije, koja je prošla kroz buran period tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, je večerašnja utakmica sa Litvanijom, koja može da nam donese veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. A Duško pod parolom “zajedno, složno i jedinstveno” našao se kao velika podrška našoj selekciji na putu do Nemačke 2024.

Pročitajte: Jelena Karleuša urnisala Duška – Njegov život bez mene ne smisla, čekam da shvati da sam boginja

Fotografija Duška Tošića

Instagram

Fotografija Duška Tošića sa zvezdama nacionalnog tima osvanula je prvo na profilu fudbalskog saveza Srbije, da bi potom on istu podelio i sa svojom armijom fanova, među kojima je i izazvao opšte oduševljenje.

Pročitajte: Došao je i taj dan – Jelena Karleuša izaziva Duška, evo šta je sada uradila FOTO 

Fotografija Duška Tošića

Rajko Ristić

Oni koji su se pitali da li je Duško nakon najavljenog razvoda od pevačice našao srodnu dušu i upustio se u novu emotivnu vezu ovog puta ostaće uskraćeni za odgovor, jer fotografija Duška Tošića otkriva samo ono što već svi znamo, a to je da je najposvećeniji svojoj velikoj ljubavi – fudbalu.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM