Nemanja Vuković
Svet

March 7, 2023 19:10

By

Sa velikom tugom ovo pišem… Karleuša se ponovo suočila sa smrću bliske osobe

Nemanja Vuković, učesnik Zvezda Granda, sinoć je nastradao u saobraćajnoj nesreći kada je na njega naleteo autobus dok je prelazio auto-put. Dvadesetodvogodišnji pevač je automobilom udario u zaštitnu ogradu na auto-putu, zatim je izašao iz automobila i iz nepoznatog razloga krenuo da pređe na suprotnu stranu auto-puta i tada je nažalost izgubio život.

Pročitajte: Saša Popović nem od bola, ne može suze da zaustavi – Poginuo pevač Zvezda Granda 

Youtube printscreen

Nemanja Vuković je tokom takmičenja u Zvezdama Granda bio kandidat Jelene Karleuše, koja se tužnim rečima oprostila od njega.

– Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u Zvezdama Granda. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad… Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal… Verovala sam u njega. Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru, Nemanja… a ja znam da energija ne može da umre. Samo menja oblik i ide dalje… – napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Težak dan za porodicu Jelene Karleuše – Pevačica slomljena od bola

Instagram printscreen

Nemanja Vuković u suzama ostavio brojne prijatelje

Pevač Nemanja Vuković već tokom takmičenja u Zvezdama Granda stekao je brojne prijatelje među ljudima sa estrade. Jedna od njih je i Goga Gačić, koja ne može da se pomiri sa činjenicom da Nemanje više nema.

Pročitajte: Ovo su najtužnije reči koje je Jelena Karleuša ikada izgovorila

Instagram

– O Nemanji imam samo reči hvale. U šoku sam. Pre neki dan smo radili jednu svirku zajedno. Neverovatna je stvar da se tako nešto desilo, niko tako nešto nije mogao ni da nasluti. Velika je tragedija za takvog momka. Nemanja je bio na mestu i druželjubiv i džek. Jako je voleo život i ljude i da se druži. Bio je uvek prvi u svemu, stalno nasmejan… Bio je tu za svakog. Ja sam saznala tako što me je njegov kolega i prijatelj s kojim je sarađivao pune tri godine i koji su bili nerazdvojni, zvao više puta i nije mogao da me dobije. Onda je zvao mog Marka koji mi je to rekao. Posle sam se ja čula i sa Acom, on je čovek van sebe. Oni su bili kao bend, a ja sam tu uskakala kad je trebao. Tragedija da se to tako desilo. Ne znam šta bih više rekla – rekla je uplakana Goga.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM, ATA IMAGES