Kovčeg Jelene Karleuše svet portal svet
Svet

March 3, 2023 14:50

By

Težak dan za porodicu Jelene Karleuše: Pevačica slomljena od bola

Tuga u domu Jelene Karleuše zavladala je na današnji dan

Na današnji dan pre četiri godine preminula je novinarka i radio-voditeljka Divna Karleuša. Divna je bila jedna od omiljenih javnih ličnosti. U poslu veliki profesionalac, objektivna, pravična, uvek spremna svima da pomogne, a privatno vedra, duhovita, odan prijatelj, a iznad svega bila je predivna majka.

Pročitajte: Ovo se do sada krilo – Divna Karleuša pomogla Ceci i zbog toga umalo izgubila posao

Instagram

Zbog Divnine smrti i danas je tuga u domu Jelene Karleuše, koja se ni posle četiri godine nije pomirila sa smrću voljene majke.

‒ Kao ćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak Divne bio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Ona je umrla, da zlo bude veće, u periodu kada mi je i privatno i poslovno bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima – govorila je Jelena ranije.

Pročitajte: Ovako je pokojna Divna govorila o Dušku – Nakon ovoga sve će vam biti jasno 

Rajko Ristić

Pevačica je priznala da se tuga koju je proživljavala odrazila i na njen fizički izgled.

– Ja sam skoro godinu nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, ko se bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila iz ruku i nisam mogla da je spasim – priznala je Karleuša.

Pročitajte: Duško bi mi sve dao Jelena to mora da prihvati – Pevačica otkrila da se videla s Duškom u Istanbulu FOTO 

Ata images

I danas, kada se navršilo četiri godine od Divnine smrti tuga u domu Jelene Karleuše ne prolazi, jer pored nje, za Divnom neizmerno pate i Jelenine ćerke, koje su bile izuzetno vezane za baku.

Pročitajte: Potresna slika – Ovako je izgledala teško obolela Divna Karleuša posle duge borbe s rakom

Instagram

Jelena je i danas, kao i na svaku Divninu godišnjicu ili rođendan, na svom Instagram profilu, objavila njenu fotografiju sa rečima koliko je voli i koliko joj nedostaje.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES