Mlađa ćerka Jelene Karleuše
Svet

August 2, 2023 08:00

By

Nika Tošić prati majku u stopu, Jelena je zaslužna: Tošić grize nokte zbog ovoga, za ćerku je želeo je samo jedno FOTO

Nika Tošić smršala ovo je rezultat velikog truda 

Imajući u vidu ogromnu popularnost roditelja, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića od malih nogu izazivaju veliku pažnju u javnosti. Prvo je zvezda društvenih mreža bila starija Atina koja je oduvek važila za maminu kopiju.

Pročitajte Nika Tošić sve više liči na majku – Karleušina naslednica napravila spektakularnu promenu, sad je druga devojčica FOTO 

Nika Tošić smršala

Njena manekenska građa i smisao za modu naširoko su komentarisani na društvenim mrežama i portalima, i dok je zbog pritiska javnosti ona odlučila da se sa istih povuče i uživa u tinejdžeskim danima, Nika je postala veoma popularna. Neodoljiv šarm, harizma i duhovitost ono je čime je u prvi mah mlađa Karleušina naslednica osvojila srca mnogih, međutim sve češće je tema izgled Nike Tošić, koji se gotovo preko noći promenio.

Pročitajte Dušku neće biti svejedno – Nika Tošić javno odabrala stranu kojoj će se prikloniti 

Nika Tošić smršala

Rajko Ristić

Nika Tošić smršala – Neprepoznatljiva ali je sada ista majka

Preslatka devojčica koja je sve znala od srca da nasmeje svojim objavama kojima je na simpatičan način govorila o tome koliko voli da jede i koliko joj teško pada da o načinu ishrane vodi računa, odjednom je postala prava lepotica i trendseterka čije objave broje na hiljade lajkova i komentara. Sada već tinejdžerka, stasala je u pravu mladu damu, a da je sa odrastanjem došlo vreme za ulepšavanje kao i to da se o izgledu više povede računa, svedoče njene objave na popularnoj “Tik-Tok” platformi na kojima izgleda lepše nego ikad.

Pročitajte Luksuzno letovanje Nike Tošić – Karleušina ćerka sa ocem obilazi destinacije po Evropi, a samo da joj vidite stajlinge za Monako i Italiju

Nika Tošić smršala

Nika Tošić smršala ovo je rezultata velikog truda 

Izgled Nike Tošić, njena transformacija kao i imidž sa kojim često eksperimentiše, postali su inspiracija mnogim njenim vršnjakinjama, a budući da je u opisu njene najnovije objave stajalo: “Dijeta se isplatila”, povela se polemika na koji način je Nika uspela da smrša više od deset kilograma. Za njenu transformaciju, naime, zaslužna je stroga i regulisana ishrana koju joj je propisala poznata nutricionistkinja Ana Petrović, kod koje po savete inače odlazi i Nikina mama.

Pročitajte Haljina Nike Tošić savršena je za vaše ćerke – Letnja i elegantna, a svi gledaju šta je uz nju obula (FOTO)

Nika Tošić smršala

Instagram

Dijeta koja je znatno uticala na izgled Nike Tošić sastoji se iz povrća, voća i belog mesa i naravno isključuje sve nezdrave namirnice, a da je sada ova lepotica zadovoljna svojom figurom pokazuje njen blistavi osmeh i samopouzdanje kojim zrači piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images