Dom Jelene Karleuše
Svet

June 16, 2023 19:30

By

Jelena i Duško konačno zajedno: Prizor iz dnevne sobe razotkrio u kakvom su odnosu, evo šta rade FOTO

Dom Jelene Karleuše ima novog člana

Dom Jelene Karleuše našao se na stranama tabloida i portala jer je stilski opremeljen po poslednjim trendovima

Pop diva od fanova ništa ne krije pa čak ni to u kakvom luksuzu živi. Najčešće svoju vilu na Senjaku prezentuje putem Instagrama u doba praznika. Tada je sve okićeno, sve sija, u pozadini se čuju praznične pesme, dok su pokloni uvek uredno poređani pored jelke.

Pročitajte Pop diva uplovila u novu romansu – Novi dečko Jelene Karleuše je POZNATI FUDBALER, svi ga znate FOTO

Dom Jelene Karleuše

Ata images

U toku leta Karleuša voli da se pohvali uređenim dvorištem, bazenom sa predivnim pogledom na grad, ali i terasom i baštenskim nameštajem koji čitavoj porodici pruža udobnost.

Budući da napolju pada kiša, a nisu ni dovoljno visoke temperature za brčkanje u bazenu, pevačica i njena porodica najveći deo zajedničkog vremena provode u dnevnom boravku kraj upaljenog kamina.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u centru skandala VIDEO

Dom Jelene Karleuše

Kako ti sati izgledaju danas je podelila sa pratiocima, a tom prilikom u prvi plan dospela je i raskošna bež garnitura sa zlatnim ivicama, električni kamin, ogroman ravan ekran televizor, kameni sto takođe u boji zlata, Duškove medalje…

Pročitajte Detaljan cenovnik i brendovi – Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

Dom Jelene Karleuše

Pored svega skupocenog što se moglo videti na snimku, najveću pažnju privukao je, međutim, pas Alfa, kojeg je ona nedavno udomila, spasila mu život i kupila mu kolica za prednje šape, koje su mu nasilno odstranjene.

Pročitajte Karleuša pokazala poruku koju će zauvek čuvati u telefonu – Da srce prepukne FOTO

Dom Jelene Karleuše

Jelena je ispod Alfe stavila ćebence ako bi mu bilo još udobnije a planira da mu ugradi i protezu na šape, zbog ćega će najverovatnije putovati u London, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram