Topalkov brod
Svet

May 1, 2023 11:30

By

Odrastao je u siromaštvu, na planini, a pogledajte u kakvom luksuzu Topalko uživa tokom praznika FOTO

Topalkov brod je spoj udobnosti i luksuza

Pevač Milan Topalović Topalko odrastao je na planini, u ne baš zavidnim uslovima, ali se svojim poreklom oduvek ponosio. Poznat je kao veliki ljubitelj prirode, pa je svoju oazu mira pronašao i u Beogradu, na reci.

Pročitajte Topalkova ćerka pokazala trudnički stomak – Na zabavi otkrila kog pola je beba 

Topalkov brod

Pevač je pre nekoliko godina kupio brod na kome provodi svo svoje slobodno vreme. Peca, druži se sprijateljima i porodicom… A čim je došlo lepo vreme Topalkov brod je ponovo zaplovio.

Pročitajte Topalko objavio sliku sa ćerkom i zetom – Evo kako izgleda Helenin muž

Topalkov brod

– I mater vetru… Dok je nama nas… Lađo moja – napisao je pevač.

Topalkov brod je kompletno opremljen, te pevač, naročito u leti, dane provodi na njemu. Poseduje sve od , spavaće sobe do kuhinje. A, pevač ga je uredio prema sopstvenim željama i potrebama.

Pročitajte Topalko je odlučio – Od žene ću da napravim ribu

Topalkov brod

– Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite – istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći, kada je iz Nove Varoši stigao u Beograd.

Pročitajte Sve joj je jasno – Topalkova žena odgovorila na priče da je muž vara i da li je našla dokaz za to 

Topalkov brod

Instagram

– Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam – izjavio je pevač, prenosi “Grandonline”.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: INSTAGRAM