Zet Milana Topalovića Topalka
Svet

August 10, 2023 19:30

By

Topalko progovorio o razvodu tek porođene ćerke: Konačno otkrio pravu istinu o zetu

Zet Milana Topalovića Topalka dugo je bio misterija za sve

Pevač Milan Topalović Topalko uvek je u superlativu govorio o svojoj jedinici Heleni. A sada je između ostalog otkrio da je njegova ćerka kada je posao u pitanju sposobnija od njega.

Pročitajte Trljaćete oči – Topalkova ćerka se obnažila i ponosno pokazala kako izgleda telo žene mesec dana od porođaja FOTO 

Zet Milana Topalovića Topalka

Instagram

Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje – rekao je Topalko nedavno za Grand i otkrio da li je nekada tražio finansijsku pomoć od ćerke:

– Ne daj bože da dođem u situaciju da idem da tražim pare od ćerke – jasan je pevač.

Pročitajte Topalkova ćerka se zeznula – Mislila da se udala za milionera, ali nije, bivša žena otkrila sve

Zet Milana Topalovića Topalka

Instagram

Zet Milana Topalovića Topalka ne eksponira u javnosti, međutim Topalko tvrdi da je odabrala dobrog čoveka sa kojim je u sjajnim odnosima.

– Ja Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke – rekao je Topalović koji se nedavno ostvario ulozi dede.

 

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM