Topalkova ćerka
Svet

July 26, 2023 14:45

By

Trljaćete oči: Topalkova ćerka se obnažila i ponosno pokazala kako izgleda telo žene mesec dana od porođaja FOTO

Topalkova ćerka izdominirala u kupaćem a pre manje od mesec dana se porodila

Ćerka Milana Topalovića Topalka, pre manje od mesec dana na svet je donela ćerku Dominiku, a sada se ponosna majka skinula u kupaći kraj bazena i pokazala izvajano telo.

Pročitajte Evo šta se dešava u braku Helene Topalović – Otac je pravda

Topalkova ćerka

Naime, Helena je na sebi imala jednodelni kupaći sa lancima, a u prvom planu su bile njene obline, ali i potpuno ravan stomak. Da podsetimo, Helena Topalović dobila je ćerku sa biznismenom Draganom Aleksićem, a njen otac Topalko slavio je rođenje unuke šest dana.

Pročitajte Odrastao je u siromaštvu, na planini, a pogledajte u kakvom luksuzu Topalko uživa tokom praznika FOTO

Topalkova ćerka

– Helena je odlično iznela porođaj, iznenadio sam se kako je tako hladna i kako nije imala neke panike. Lagana je bila i sve je prošlo odlično. Helena i Dominika su odlično – rekao je Topalko.

– Ponosim se, sebe sam prozvao dedom još pre nego što se Helena porodila. Jedva sam čekao da postanem i zvanično deda. Predivan je osećaj i slavio sam 6 dana. Nisam se treznio, svi su govorili “Šta radi ovaj čovek, od čega je?”

Pročitajte: Topalkovog zeta bivša supruga javno razotkrila, a sad se i Helena uverila ko je on zaista

Topalkova ćerka

– Mi Topalovići smo bili siromašni, dukate nismo imali. Od mog pradede, uključujući i mog oca, to je sve beda bila. Prvi smo brat i ja napravili da imamo normalno i da lepo živimo. Moja majka je uvek govorila “Uvek smo bili siromašni, ali smo makar pošteni”– iskren je Topalko koji kaže da je shvatio da mu je unuka svrha života:

– Kada sam pogledao unuku, shvatio sam da je ona jedino što je meni nagrada u životu, ostalo me ne interesuje.