Prija i Ljuba Perućica portal svet
Svet

November 6, 2023 20:45

By

Ljubav s njom ga i dalje prati: Ljuba Perućica pokazao Prijinu sliku a supruga mu pred porođajem (foto)

Prija i Ljuba Perućica davna su prošlost ali pevača i dalje prati ta veza

Gost emisije Divan show na Kurir TV bio je pevač Ljuba Perućica kome je šarmantni voditelj Ivan Gajić postavio tri izazova na kraju emisije, a naročito zanimljiv bio je poslednji. Prija i Ljuba Perućica davna su prošlost ali ga veza sa njom i dalje prati…

Prija i Ljuba Perućica

Ata images

Ljuba je, tada, naime, iz fijoke izvukao fotografiju trenutno najpopularnije pevačice u regionu, Aleksandre Prijović. Sve to ne bi bilo nimalo neobično da se njih dvoje nisu zabavljali u prošlosti.

Pročitajte Ljuba Perućica je ostavio Aleksandru – Bio sam srećan kad sam raskinuo s Prijovićkom, prodisao sam…

– Prosto nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas, da niti nekad postojale ružne reči, niti situacije, da sad kao ja neću da izvadim sliku i da ne pričam, pogotovo što sam ja prosto takav da nikada nisam imao problem ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se i sve – otrkio je Perućica.

Prija i Ljuba Perućica

Ata images

Voditelj Ivan Gajić bio je pozitivno iznenađen Ljubinom reakcijom, a još više ga je raspametio nastavak odgovora.

– Nisam bio u areni na koncertu. Moja žena Kaća je trebalo da ide umesto mene, u moje ime, ali pošto je ona već poprilično trudna, taj dan se nije osećala dobro, pa i danas kuka što nije otišla na koncert. A ja sam te nedelje imao katastrofu par dana zaredom i onda bi mi taj dan bio još jedan, onako… Katastrofa poprilična. Iz tog razloga nisam bio, ali sigurno ću biti na nekom sledećem – iskren je Perućica…

Prija i Ljuba Perućica

Ivan Vučićević

Podsećanja radi, na početku karijere Aleksandra Prijović bila je dve godine u vezi sa kolegom Ljubom Perućicom. Iako su oboje izjavili da su se razišli u prijateljskim odnosima, iza ovog raskida krio se veliki skandal.

Pročitajte Aleksandra Prijović nikad iskrenije progovorila o svojoj prošlosti – Nisam znala za bolje…

– Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči – rekla je Aleksandra tada za “Alo!” međutim, u javnosti se ubrzo pričalo samo o njihovom raskidu.

Prija i Ljuba Perućica

Instagram

Kako su tada pisali domaći mediji, pravi razlog raskida bio je taj što je Ljuba varao Aleksandru sa komšinicom. Pevačica je istinu saznala, kada je u njegovom telefonu pronašla poruke, koje su joj slomile srce.

Iako je u srećnom braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, folk pevač ni godinama kasnije ne može da se oslobodi “titule” bivšeg dečka Aleksandre Prijović. Iako je sa Katarinom već dugo Ljuba nije krio da je prodisao kada je završio vezu sa Prijom:

– Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram