Trudna Katarina Kolozeus
Svet

July 15, 2023 10:00

By

Sreća postaje za broj veća: Ljuba Perućica postaje tata, supruga Katarina u poodmlakoj trudnoći

Trudna Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica postaje tata

Pevač Ljuba Perućica već godinama je u skladnom braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, a kako se spekuliše u medijima, njihova porodica će uskoro postati za broj veća.

Pročitajte: Lepo lice Ljube Perućice više nije isto – Zbog estetskih zahvata uskoro neće ličiti na sebe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

Kako prenosi “Informer”, trudna Katarina Kolozeus je već u poodmakloj trudnoći ali ne želi da otkriva ništa u javnosti, već želi da blagosloveno stanje provede u miru i harmoniji. Da su novinske insinuacije tačne govori i njihova fotografija nastala pre nepuna dva meseca gde je Ljubina supruga u opisu napisala:

Pročitajte: Drama u porodičnom domu – Svi se mole za Ljubu Perućicu, bolest je napredovala

– Čuda postoje ako dovoljno veruješ u njih.

Ispod pomenute slike nizale su se čestitke, a sada je jasno i kojim povodom. Inače pevačko – voditeljski par živi povučenim životom, imaju psa koji im je postao ravnopravni član u kući, a o intimi retko kad govore. Jednom prilikom Katarina je istakla da je njen muž veoma romantičan i da je često obasipa pažnjom i poklonima:

Pročitajte: Ljuba Perućica je ostavio Aleksandru – Bio sam srećan kad sam raskinuo s Prijovićkom, prodisao sam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica)

– Mogu ti reći da je Ljuba romantičan i da se uvek trudi da me obraduje i da mi ulepša dan nekim sitnicama. Nešto poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije, on je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je auto balonima, pošto zna da ih ja obožavam, i sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove, i da se osećam ispunjenom i voljenom.

Pročitajte: Ljuba Perućica REAGOVAO nakon što su KAMERE u jednom tržnom centru njegovu suprugu KRIŠOM snimale GOLU

– Osvaja me stalno sitnicama i podseća me stalno zašto sam se baš u njega zaljubila i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan-danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Ata images