Ljuba Perućica o Prijovićki
ISPLIVALA ISTINA

8 Avgusta, 2022 12:09

Ljuba Perućica je ostavio Aleksandru: Bio sam srećan kad sam raskinuo s Prijovićkom, prodisao sam…

Ljuba Perućica o Prijovićki uvek je govorio s poštovanjem, a sad je šokirao izjavom

Iako je u srećnom braku sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, folk pevač Ljuba Perućica ni godinama kasnije ne može da se oslobodi „titule“ bivšeg dečka Aleksandre Prijović. Iako je sa Katarinom već dugo, i dalje odgovara na pitanja o pevačici s kojom je svojevremeno bio dve godine.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović raskrinkao pevačicu i njenu majku – Evo kako su se ponašale prema njemu posle raskida 

Ljuba Perućica o Prijovićki

Ata images

– Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti – ispričao je Ljuba, pa priznao da li je patio posle raskida.

Pročitajte: Sve je oprošteno – Prija pomirila majku i oca, porodica je ponovo na okupu 

Ljuba Perućica o Prijovićki

Ata images

– Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo.

IZVOR: pink.rs

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM