Bivši dečko Aleksandre Prijović
Svet

7 Avgusta, 2022 19:00

Sve je oprošteno: Prija pomirila majku i oca, porodica je ponovo na okupu

Aleksandra Prijović nije imala lako i bezbrižno detinjstvo, ali uspela je da zasnuje stabilnu porodicu koja joj je podrška i utočište, a ta sreća sada je zbližila i njene roditelje.

Roditelji Aleksandre Prijović ponovo na okupu

Kada je Aleksandra počela da gradi svoju, sada sjajnu karijeru, pratile su je priče da je odrasla sa dedom po majci Borom Mihajlovićem koji ju je čuvao dok je Borka pevala po kafanama. Aleksandrin otac se razveo od Borke nedugo pošto se ona rodila, pa joj je naravno stalno nedostajala njegova blizina i ljubav. Pričalo se da je Prija bila dedina mezimica, da je on pokušao sve da joj nadomesti i da upravo zbog njene patnje za ocem, on nije bio u dobrim odnosima sa Nedeljkom.

Pročitajte: Ova kuća krije tajne o kojima Prija ne želi da priča – Ovako je živela pre bogatstva i slave (foto)

roditelji aleksandre prijović

Ata Images

Navodno, deda je umeo da bude i grub i neprijatan prema Nedeljku, ali Aleksandra o tome nikada nije pričala. Ona je oduvek volela i dedu i oca sa kojim nikada nije prekidala kontakt, a nikada mu nije ni zamerala razvod. Sada kada je izgradila karijeru, stekla imetak i zasnovala porodicu, ona je odnose sa ocem i majkom još više produbila. Oni učestvuju u svakom segmentu njenog života, a izgladili su i međusobne odnose. Poštuju se i sve loše je zaboravljeno. Majka Borka često čuva unuka, boravi u njihovoj kući kada su oni na putu, pomogne šta treba, a i Filip je jako voli i ceni. Isto je i sa Nedeljkom kog smo zatekli na aerodromu gde je vozio ćerku. Pošto je muž bio zauzet svojim obavezama, uskočio je tata i posle kola vratio kući.

Pročitajte: Potres u porodici Aleksandre Prijović! Nakon spekulacija o razvodu oglasila se na Instagramu – Ovo je samo zvuk tišine…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Ovo je veliki napredak za celu porodicu jer su odnosi harmonični. Dobro je što se tako slažu jer i Filipova majka i otac, sa druge strane imaju nove porodice, a druže se. Bilo bi bez veze da na tim porodičnim skupovima gde su Brena, Boba, Zorica i njen drugi suprug Ivo Nakić, ne prisustvuju Prijini roditelji zato što su razvedeni. Ma ona je prepametna žena, samo dobro čini i svima je ulepšala život – kaže izvor blizak Živojinovićima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ