Goca Tržan
Svet

4 јуна, 2023 17:30

By

Suprug nežno miluje stomak: Goca Tržan u poodmakloj trudnoći, sreća joj se na licu vidi FOTO

Trudnoća Goce Tržan priželjkivala se godinama

Goca Tržan majka je jedne tinejdžerke Lene koja je nedavno proslavila 16. rođendan. Pevačica nikada nije krila da je Lena njen najveći uspeh i blagoslov u životu. Iako je poznato da sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem nema nikakav kontakt, Goca je nekoliko puta javno naglasila da bi u životu sve isto uradila, jer da nije postupila tako ne bi imala ovakvu naslednicu.

Pročitajte: Goca Tržan potvrdila vesti, uspela je – Bože, hvala ti za ovo malo biće FOTO

Trudnoća Goce Tržan

Ata images

Davno je Tržanova stavila tačku na brak sa sadašnjim rijaliti učesnikom, a od tada do danas dešavale su se brojne turbulencije u njihovom odnosu. Lena odrasta ne želeći da ima ikakav kontakt sa biološkim ocem, već je mušku i očinsku figuru pronašla u očuhu, Raši Novakoviću. Međutim, društvenim mrežama proširila se fotografija iz perioda kada je Goca bila u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Nisu se još zvanično ni razišli, a Goca Tržan već našla drugog – Sve je priznala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Da je tada bila najsrećnija govori osmeh na njenom licu, a trudnoća Goce Tržan bila je na pomenutoj fotografiji u poodmakloj fazi, gotovo pred porođaj. Iskustvo majčinstva koje za sobom ima, dodatno ju je motivislao da se u drugom braku kao lavica sa drugim suprugom bori za potomstvo.

Pročitajte: Razvela se Goca Tržan, pevačica otkrila jezive detalje iz braka – Sve je prokockao, osećala sam se bezvredno

Trudnoća Goce Tržan

Iako se njen san da ponovo bude trudna, još nije ostvario Goca Tržan nije posustala, a posebno je ponosna što njen muž prema njenoj ćerki iz prvog braka ima očinski odnos, ispunjen ljubavlju i poverenjem.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram