Bivši muž Gocce Tržan svet portal
Svet

November 1, 2023 20:55

By

Goca Tržan doživela neprijatnost, carinik mislio da joj je Raša sin, a evo kako mu je ona odgovorila

Suprug Goce Tržan 14 godina je mlađi od nje

Goca Tržan i Raša Novaković u srećnom su braku već jedanaest godina. Suprug Goce Tržan imao je samo dvadeset i tri godine kada je upoznao tada tridesetsedmogodišnju pevačicu, ali razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Iako razlika u godinama između Goce i njenog supruga nije toliko primetna, pevačica je nedavno zbog nje doživela neprijatnost.

Suprug Goce Tržan

Instagram

– Jednom prilikom dok smo prelazili crnogorsku granicu obratio mi carinik rečima: “A, đe si Goco? Što činiš? Je li ti to sin?”, upitao je gledajući u Rašu. Ne, čoveče, to mi je muž! Pa, voliš li ti piletinu? Voliš mlađe, a? Pa, što onda i ja da ne volim – odgovorila je pevačica šaljivo, ne zamerajući cariniku na neumesnom pitanju.

Pročitajte Suprug Goce Tržan obožava kako ona sprema ovo jelo – Izvanredan recept za kineske nudle sa ćuretinom i povrćem 

Ona je u istoj emisiji govorila i o potomstvu s Rašom ističiću da se godinama bori za njega, jer želi da ima dete s čovekom kojeg enormno mnogo voli. Međutim, Raši nije toliko stalo da ima decu, a njegov razlog za to je oduševio kako Gocu, tako i sve ostale žene koje su čule kakve reči je Novaković uputio supruzi.

Suprug Goce Tržan

ATA images

– Jednom prilikom mi je rekao: “Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što mi je bitno jesmo ti i ja. I Lena će otići svojim putem, ja ne želim da izgubim tebe” – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Inače, Gocin suprug na Lenu, njenu ćerku iz prvog braka, gleda kao na svoje dete, u šta su se uverili svi oni koji su pratili rijaliti “Moj savršeni brak”.

Suprug Goce Tržan

Instagram

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM