Muž Goce Tržan portal svet
Svet

August 29, 2023 19:30

By

Goca Tržan potvrdila da nije uspelo, Rašine reči slomile su joj srce

Priznala Goca Tržan vantelesna oplodnja nije uspela 

Nakon razvoda, Goca Tržan je sreću pronašla kraj 14 godina mlađeg Radomira Novakovića koji je joj je posle ćerke Lene najveća podrška i vetar u leđa…

Pročitajte Zajedničko dete nam je oduvek bila želja – Goca Tržan objavom rasplakala sve

Goca Tržan vantelesna oplodnja

Foto: Instagram

Pevačica Goca Tržan u dugogodišnjem je braku sa Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim dugo pokušava da dobije dete. Naime, Goca ima ćerku Lenu sa Ivanom Marinkovićem, bivšem suprugom, a Raša je Lenu prihvatio kao sopstveno dete. Međutim, oni su radili na svom biološkom detetu, a pevačica je nedavno otkrila da im vantelesna oplodnja nije uspela.

Pročitajte Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Ona je, sa knedlom u grlu, govorila na ovu temu, pa se podsetila Rašine rečenice, koju će zauvek pamtiti:

– Najbolje što mi je rekao kada smo se vraćali iz Praga, kad nam nije uspela vantelesna oplodnja, nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom… Rekao je “Baš me briga da li ću imati svoje biološko dete, ono što mi je bitno jesmo ti i ja. I Lena će otići svojim putem, ja ne želim da izgubim tebe – govorila je Goca u suzama za Blic TV.

Mnoge žene pronašle su se u Gocinim rečima, pa su oduševljeno komentarisali Rašinu zrelost i odluku koju je doneo, da po svaku cenu ostane sa svojom suprugom, sa kojom planira da provede život, a pevačica je bila preponosna što pored sebe ima upravo takvog muškarca preneo je magazin Novosti.

Goca Tržan vantelesna oplodnja

Ata images

Komentari na ovaj video mnogi ljudi iskomentarisali su pozitivno a jedan se posebno izdvojio:

– Ljubav i poštovanje koje sam videla kod parova koji nisu uspeli da se ostvare kao roditelji, a ipak su ostali zajedno, je nešto najlepše i najiskrenije što sam videla. Briga koju oni imaju jedno prema drugom, pažnja, ljubav… to se rečima ne može opisati – glasio je komentar na video prilog s Instagrama Blic televizije. 

AUTOR: SVET

IZVOR: Novosti

FOTO: Ivan Vučićević