Goca Tržan
Svet

July 8, 2023 20:00

By

Molitva se isplatila nakon toliko godina: Goca Tržan danas je najsrećnija žena, Raša zaplakao kada mu je saopštila…

Goca Tržan rođendan proslaviće rođendan u krugu najbližih

Popularnost Goce Tržan sa godinama ne jenjava. Iako pop pevačica možda ne snima intezitetom kojim je ranijih godina, za njen nastup u diskotekama uvek se traži karta više. Gotovo svaki vikend joj je bukiran, a tako je i ovaj kada proslavlja svoj 49. rođendan. Iako joj se jedna želja do današnjeg dana nije ostvarila, a to je da rodi dete suprugu Raši Novakoviću, muzička zvezda za sebe smatra da je veoma srećna i ispunjena žena.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku – Goca Tržan i Lena briljirale na crvenom tepihu, haljine nikad kraće FOTO

Goca Tržan rođendan

Rajko Ristić

Rođendanski intervju dala je magazinu STORY, a u otvorenom razgovoru sa sebi svojstenim humorom, osvrnula se na to kako doživljava godine i starenje.

– Nisam gorka ni sa čim u vezi, pa ni s godinama. Glupo je ljutiti se na to što život prolazi i što starimo. Nije da je starenje baš kul (smeh), što bi rekla Šer. Kada su je pitali kako doživljava to što stari, rekla je da je to bez veze. Ali nisam ni od onih žena koje pate zato što stare, što nisu večno mlade. To je izgubljena bitka unapred, a ja hoću da živim srećna, nasmejana i da uživam u životu, a to ne možeš ako stalno juriš nešto što je prošlo i nešto što bi htela da budeš a ne možeš – rekla je pevačica pa dodala:

Pročitajte: Drugog izlaza nije bilo – Goca Tržan završila u bolnici, drama zbog intervencije FOTO

Goca Tržan rođendan

Ata images

Razne žene različito stare i različito to doživljavaju. To je lični izbor svakog od nas, ne bavim se time kako drugi to podnose. Trudim se da svom detetu dam primer da uživa u životu, da joj objasnim da je to veoma važno. Da ne može da uživa u životu ako nije srećna u svom telu i onim čime raspolaže.

Pročitajte: U naručju još jedna devojčica – Goca Tržan potvrdila vesti, uspeli su FOTO

Goca Tržan rođendan

Ivan Vučićević

Uvek će ostati taj gorak ukus poraza pred činjenicom da nije po drugi put uspela da se ostvari u ulozi majke. Uz sve moguće medicinske intervencije i pomoć, Goca nije ostala trudna, a godine joj više ne idu u prilog. Mada, nikada nije krila koliko je ponosna što ima ćerku Lenu iz prethodnog braka koju je Raša prihvatio kao svoje dete:

Pročitajte: Suprug nežno miluje stomak – Goca Tržan u poodmakloj trudnoći, sreća joj se na licu vidi FOTO

Goca Tržan rođendan

Ata images

Ne mogu da tvrdim da bih, ali ni da ne bih, jednako uživala u životu. S radošću prihvatam sve okolnosti koje mi život u nekom trenutku ponudi ili nametne. Nije dobro rvati se sa životom uz osećaj da si stalno nesrećan. Možda, da nisam mogla da rodim dete uopšte, bila bi mi to rana i bilo bi mi izuzetno teško. Ali verujem da bih se i s tim u nekom momentu pomirila i prihvatila da je to moja sudbina. Pokušala bih iz svoje sudbine da izvučem najbolje što mogu.

Pročitajte: Nisu se još zvanično ni razišli, a Goca Tržan već našla drugog – Sve je priznala

Goca Tržan rođendan

Ivan Vučićević

Goca Tržan rođendan proslavlja radno, ali njeni najmiliji će biti sa njom.

Pravo da vam kažem, radim za svoj rođendan, neću ga slaviti. Nastupam s grupom “Tap 011”, tako da sam ja jedan “radnik udarnik” za svoj dan.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram