Suprug Goce Tržan
Svet

October 2, 2023 11:45

By

Raša obožava kako Goca sprema ovo jelo: Izvanredan recept za kineske nudle sa ćuretinom i povrćem

Recept Goce Tržan za brz i lagani ručak

Prvi ručak skuvala je kao devojčica, pa nije čudo što je postala pravi majstor u kuhinji. Pre nekoliko godina u emisiji Praktična žena, Goca Tržan podelila je svoj omiljeni recept za nudle sa ćuretinom i povrćem…

Recept Goce Tržan

Youtube Screenshot

Recept Goce Tržan za nudle sa ćuretinom i povrćem definitvno je odlična zamena za ručak ukoliko ste u žurbi… Dovoljno je da imate samo paket nudli koje vrlo lako možete naći u u bilo kojoj prodavnici i dodati sastojke po ukusu. Goca se ovog puta opredelila za ćuretinu ali vi možete kombinovati po svojim afinitetina.

Recept Goce Tržan

Youtube Screenshot

Recept Goce Tržan praktičan je i nije mnogo kaloričan

Nudle spadaju u jednu od najpopularnijih namirnica u azijskoj kuhinji, pre svega zahvaljujući jednostavnoj pripremi, niskoj ceni i privlačnom ukusu. Nudle ili rezanci sadrže svega nekoliko hranljivih sastojaka, dok ti istovremeno ti pružaju pozamašnu dozu zasićenih masti i natrijuma.

Goca Tržan nije koristila klasične nudle, nego pirinčane i one su za nijasnu ili dve deblje od standarnih. Recept Goce Tržan s ćuretinom i povrćem je omiljen u njihovoj porodici a pritom je i njen izum…

– Uživam dok kuvam! Odmalena. Prvo što sam u životu spremila je ručak za petnaestoro ljudi! Išla sam kod bake na selo, a tamo moraš da znaš da kuvaš.

Pročitajte Goca Tržan otkrila sve o liniji, pa priznala šta je radila na svom LICU

– Pomagala sam joj kada su dolazili žeteoci, kopači, kosači da napravi veliki ručak. Tada sam spremila pogaču i pile – starinska, ali moja omiljena poslastica –  rekla je Goca Tržan davno za Vlic Ženu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images