Izgled Zlate Petrović
Svet

September 27, 2023 11:46

By

Zlata Petrović otkrila kako se priprema najukusniji pasulj: Tajna je u jednom sastojku (recept)

Recept Zlate Petrović za pasulj je savršen

Pevačica Zlata Petrović uživa u pripremanju hrane za svoje prijatelje i porodicu, a posebno zadovoljstvo joj predstavlja kuvanje tradicionalnih jela.

Recept Zlate Petrović

Ata images

Omiljeno jelo njenih ukućana je, kako sama priznaje, pasulj. Recept Zlate Petrović za pasulj traže svi koji su ga probali, a ona ga je, kaže, usavršavala godinama.

Pročitajte Zlata Petrović otkriva tajnu dobrog izgleda – Evo čime pevačica podmlađuje lice 

– Ceo život najviše na svetu volim pasulj, kao i moja deca. Ja ga spremam totalno bez zaprške, izbegavam je i u ostalim jelima. Kad spremam čorbast pasulj gledam da ne koristim beli – kaže pevačica.

Recept Zlate Petrović za pasulj je jedinstven

– Ono što prvo uradim je da dobro operem pasulj, stavim jednom da proključa, onda prospem tu vodu i posle stavim vruću, nikako ne sme da bude hladna. U pasulj potom dodam dve, tri cele, oljuštene glavice crnog luka. Luk vadim kada glavice počnu da se raspadaju – kaže Zlata, pa nastavlja.

Recept Zlate Petrović

Pixabay

– Potom, u pasulj dodajem suva rebra i dimljenu slaninu. Ne stavljam ulje, jer je slanina dovoljno masna. Kuvam ga oko dva, dva i po sata, dok se ne raspadne i dobije odgovarajuću gustinu. Na kraju dodam malo soli i suvog začina. Serviram ga u zemljanim posudama uz neku salatu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, PIXABAY