Dečko Danijele Martinović svet novine svet portal
Svet

April 20, 2024 11:45

By

Ukusno i jednostavno za pripremu: Petar Grašo podelio recept za jelo koje će vam se sigurno svideti

Recept Petra Graše je fantastičan

Pevač Petar Grašo iza sebe ima zavidnu karijeru, ali se ne libi ni da zasuče rukave i pokaže svoje kulinarsko znanje kada je to potrebno. On kaže da kada god ima malu pauzu između koncerata najbolje se opušta u kuhinji spremajući raznorazne đakonije, što dobro dođe njegovoj supruzi Hani.

Recept Petra Graše svet novine svet portal

Milan Maricic/ATAImages

Recept Petra Graše za pripremu brancina će vam postati omiljen

Poznati pevač je jednom prilikom obradovao svoje pratioce na „Instagramu“ jednostavnim receptom koji se najčešće petkom nađe na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji on sprema sa rukolom i paradajzom. Njegovoj porodici se ovo jelo jako dopada, a sve što vam treba za ovo fantastično jelo su biber, morska so i bosiljak.

Sastojci:

4 fileta brancina (s kožom)
Vegeta Maestro Morska so
300 g chery paradajza
80 g mlade rukule

Pročitajte Ostavio me je jer njegovi nisu želeli pevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa – Rada otkrila istinu o raskidu

Za preliv:

3 kašičice balzamiko sirćeta
5 kašičica maslinovog ulja
Morska so
Crni biber

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

“Uz malu pauzu između koncerata najbolje se opuštam u kuhinji, to već dobro znate. Jednostavan je to recept koji će pohvaliti svi ukućan”, napisao je Grašo.

Pročitajte Da se on pita, samo bi ovo jeo – Božanstveno, preukusno jelo po receptu Milice Milše koje Žarko obožava FOTO

Recept Petra Graše za pripremu ribe je veoma jednostavan. Naime, prvo što treba da uradite je da operete rukolu, procedite i stavite na tanjir za posluživanje.

Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade.

Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.

U staklenu činiju stavite aceto balsamico (balzamovo sirće), maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate. Po salati rasporedite brancine. Prijatno!

Još recepata poznatih možete pronaći OVDE

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Gloria

FOTO: ATA images, Instagram