Scandal

24 Avgusta, 2021 11:02

Sin Zlate Petrović radi za MINIMALAC! Nije on za Rodićku, kopa kanale – kako da joj pruži LUKSUZ?

Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, kojeg u poslednje vreme povezuju sa Natašom Rodić, veoma je vredan momak, kako se pisalo po medijima, odavno radi za platu iako mu roditelji mogu priuštiti da studira. Sin Zlate Petrović radi za minimalc, pa se postavlja pitanje da li on uopšte može da isprati najstariju Rodićku koja je sudeći po Instagramu navikla na luksuz.

Sin Zlate Petrović radi za minimalac!

Jovan je radio u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara. Uzoran je student i dete za primer, kažu njegovi roditelji. A nedavno se pojavila i fotka na Instagramu kako kopa i ne libi se da zasuče rukave za dinar!

Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne – rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana – zaključila je tada pevačica.

Jovanov otac Peja, ističe da mu je veoma drago što je njegov sin pozitivan primer kako mladi mogu da budu odgovorni i vredni, i ne krije zadovoljstvo da su ga Zlata i on lepo vaspitali.

Drago mi je što ćete da pišete o tome jer je on zaista dete za primer. Deca poznatih često skrenu u nekom pogrešnom pravcu, uhvate se lošeg društva i problema, ali nisu svi takvi. Naš Jovan je dokaz da postoji i suprotno. Mi se odlično slažemo i dogovaramo o svemu, Zlata i ja nikad nismo imali problem oko Jovanovog vaspitanja i mislim da se to danas najbolje vidi, oboje smo uspeli kao roditelji – istakao je Peja, poznati voditelj, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

Jovana već mesecima povezuju sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović i Bojane Rodiće, a mama Zlata navodno nije baš srećna zbog toga budući da je Nataša starija od njenog sina, čak je i jednom prilikom izjavila da on nije njen kalibar.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ