Brat Zlate Petrović svet portal
Svet

March 2, 2024 18:15

By

Kuća Zlate Petrović zavijena u crno: Otišao je i odneo deo njenog srca

Brat Zlate Petrović preminuo je, pevačica van sebe od tuge

Poznati harmonikaš i brat Zlate Petrović, Đorđe Đorđević Piloš, preminuo je, a pevačica je ovu tužnu vest teško podnela.

Brat Zlate Petrović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Brat Zlate Petrović poslednje dane proveo u bolnici

Naime, svoje poslednje dane muzičar je proveo u bolničkoj postelji, a poznata pevačica Zlata Petrović je bila uz njega kada su ga hospitalizovali. Ona je vest o smrti brata teško podnela, a saopšteno joj je odmah nakon nastupa, te je odmah sa aerodroma otišla u bolnicu, preneo je Telegraf. Prema tvrdnjama izvora, brat Zlate Petrović je poslednjih nekoliko meseci imao zdravstvenih problema sa jetrom i zbog toga je nedavno i primljen u bolnicu.

Pročitajte Branislav Lečić zamalo umro na sceni – Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

Mnoge poznate ličnosti su se oprostile od poznatog harmonikaša, a bivši muž Zlate Petrović, Hasan Dudić je napisao emotivnu poruku:

“Dragi prijatelji, nema više najboljeg među najboljima. Harmonikaš i kompozitor Đorđe Đorđević Piloš nije više među nama, rođeni brat moje bivše supruge Zlate. Moja duša, moj Piloš… Neka je sa anđelima”, napisao je Dudić.

I harmonikašica Biljana Pavković mu je uputila poslednji pozdrav.

“Napustio nas je naš Piloš. Dušo moje duše… Nismo se bili tako dogovorili. Saučešće porodici”, napisala je Biljana na svom profilu.

Pročitajte Zlata Petrović iskreno o borbi kroz život – Za sve je kriva….

Svojevremeno su komšije Zlate Petrović govorile o njenom bratu Đorđu i o njihovom odnosu.

“Zlatin brat Đorđe Đorđević Piloš, ima ćerku kojoj je dao ime po svojoj sestri. Ista je pevačica, to je mala Zlata, ona je isto lepa kao njena tetka, peva predivno. Nije kod nas uspela da se probije, pretežno peva po inostranstvu. I Piloš je legenda harmonike, on je bio najbolji harmonikaš na našim prostorima”

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images