Imidž Zlate Petrović
Svet

September 24, 2023 10:30

By

Zlata Petrović iskreno o borbi kroz život: Za sve je kriva….

Savršen izgled Zlate Petrović oduševljava mnoge

Poznata folk pevačica Zlata Petrović je bila gost u emisiji “Magazin in”, a ono što je voditeljku Sanju, ali i sve prisutne iznenadilo je Zlatina vitka linija iako je već zagazila u sedmu deceniju života.

Savršen izgled Zlate Petrović

ATA images

I zaista, može se primetiti da izgleda mnogo mlađe i ostavlja bez teksta savršen izgled Zlate Petrović, a u čemu je njena tajna i kako održava svoje telo otkrila je u emisiji.

Genetika glavni krivac za dobar izgled

“Za sve je kriva genetika! Onda treba da budeš hrabar i u glavi i mozgu! Smatram da je bitna energija…unutrašnji duh! Ja jako brzo uspostavljam kontakt sa ljudima, imam dosta ljubavi u sebi i volim da dajem svu tu ljubav. Tako onda čovek isijava i zrači i sve se to vidi” – rekla je Zlata u emisiji, pa dodala:

Savršen izgled Zlate Petrović

Rajko Ristić

Pročitajte O sreći je vešto ćutala: Udaje se Zlata Petrović, ovaj dasa je ukrao njeno srce, otkrila datum svadbe

“Mene održava stalna borba kroz život! Ja ako nemam jedan dan ili dva neke obaveze ja sam mrtva žena… Ja moram da istrošim energiju, da radim kako bi živela. U slobodno vreme čak i štrikam. Ja sam jako živčana žena, nervozna žena. Kuća mi blista baš zato što sam nervozna i moram da radim. Kada sve završim i kada nema šta, ja uzmem i štrikam” – izjavila je Zlata.

Savršen izgled Zlate Petrović

Instagram printscreen

Voditeljka emisije, Sanja Marinković, je za Zlatu, ali i Darka Lazića koji je takođe bio gost emisije donela vunicu i igle pa su oni pokazali svoje umeće štrikanja pred kamerama.

AUTOR: SVET

IZVOR: pink.rs

FOTO: Rajko Ristić, ATA images, Instagram printscreen