Zoran Pejić Peja nakon razvoda svet portal
Svet

January 27, 2024 22:00

By

U njegovom životu više ništa nije isto: Peja otkrio kako se oseća nakon razvoda

Zoran Pejić Peja nakon razvoda živi kao momak

Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se pre nekoliko meseci od supruge Dragane, a za medije je otkrio kako se oseća nakon ljubavnog brodoloma i zašto je došlo do kraha ljubavi sa 25 godina mlađom suprugom.

Zoran Pejić Peja svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Zoran Pejić Peja nakon razvoda otkrio kako živi

O braku voditelja Zorana Pejića Peje sa dve i po decenije mlađom Draganom Pejić godinama se naširoko pisalo i pričalo, a nakon što su odlučili da stave tačku nakna bračnu zajednicu, isplivali su i detalji razvoda. Kako izvor tvrdi, do razvoda braka je došlo sporazumno, shvatili su da je najbolje da svako nastavi svojim putem.

Pročitajte Ostavio 20 godina mlađu devojku i vratio se bivšoj – Peja i Zlata ponovo u ljubavi, pevačica sve potvrdila

Voditelj Zoran Pejić Peja nakon razvoda koji je trajao šest godina živi kao momak i priznaje da mu to prija.

“Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne”, rekao je.

Zoran Pejić Peja nakon razvoda svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Zoran Pejić Peja nakon razvoda želi da se ostvari u ulozi glumca

Popularni voditelj izjavio je da bi voleo da ostvari jednu svoju dugogodišnju želju i da se pored uloge voditelja ostvari i u drugoj profesiji.

“Voleo bih da budem glumac i nekako, meni je Čkalja uvek bio idol. Zato sam tu neku njegovu energiju, humor i šalu pokušao da zadržim i ja i da je pokažem ovde na televiziji. Jednostavno mislim da sam donekle uspeo, ali Čkalja je Čkalja tako da kapa dole i učite od njih. Evo, ako neko gleda ko pravi seriju, evo prijavljujem se”.

Kada je reč o sinu, Peja nije krio svoj ponos i oduševljenje i istakao je da je ponosan na njega jer je izrastao u dobrog čoveka koji je osećajan i pažljiv.

“Ponosan sam kao roditelj, prvenstveno zato što je dobar čovek. Zato što je izrastao u jednog čoveka koji je jako osećajan i pažljiv. Ima devojku već duže vreme, jako sam srećan zbog njih jer vidim da ona utiče pozitivno na njega, kao i on na nju. Pazi svoju majku, pazi svog oca kao i on, tako da moram da kažem da sam jako srećan. Meni je drago što on ide korak po korak”.

Zoran Pejić Peja nakon razvoda svet portal

M.M./ATAImages

Voditelj Zoran Pejić Peja i pevačica Zlata Petrović ostali su u odličnim odnosima nakon razvoda, a nakon operacije srca ona mu je pružala veliku podršku.  Jednom prilikom je Peja ispričao anegdotu kako je izgledalo slavlje koje je on organizovao, a Zlata pevala.

Pročitajte Peja kritično – Hitna operacija na srcu daje nadu za životom, Zlata i Hasan su sve vreme uz njega

“To je bilo jako interesantno ljudima. U Beču sala prima 1.200 gostiju, gazda zove mene u julu, pita da radim doček Nove godine. Dogovorimo se, on donese kaparu, ali isto to uradi i sa Zlatom. Meni ne govori za nju, njoj ne priča za mene. To je bio naš prvi nastup posle razvoda.”

“Narod je samo čekao svađu i šta će da se desi. Ma mi smo uvek bili i iskreni drugari. I na Farmi. Kad mi je Vendi nešto rekla Zlata skočila da je ubije. Zlata živi 500 metara od nas ovde u Mirijevu. Krene na pijacu, pa se sretnemo svi. Moja Dragana baš voli Zlatu, a i ona nju”, bio je iskren Peja.

Zoran Pejić Peja nakon razvoda svet portal

Rajko Ristić

Voditelj je govorio o sinu, ali i o vremenu kada je on bio mlađi i prisetio se momenata za koje smatra da su jedni od najsrećnijih u njegovom životu.

“Zlata i ja možemo da mu kupimo odmah sad avion, nije problem. A šta ćemo posle aviona, napravićemo problem. Ja sam vozio peglicu pa sam bio srećan. Sećam se i kad nije htela da upali, pa su me drugari gurali, pa je jedva upalila. Ja sam je platio 400 maraka tad ,sećam se da sam bio jako srećan što imam svoje vozilo. Tri dana sam je popravljao, dva dana vozio. I evo danas imam pet svojih automobila, ali nemam tu sreću kao sa tom peglicom. Mnogo je srećniji čovek kada ima malo”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić