Scandal

7 Januara, 2022 21:00

Zlata Petrović otkrila u kakvim je odnosima sa Pejom i Hasanom! S jednim proslavlja Božić!

Zlata Petrović je s Hasanom Dudićem dobila sina Mikija, a sa Zoranom Pejićem Pejom i naslednika Jovana.

Zlata Petrović otkrila u kakvim je odnosima sa Pejom i Hasanom!

Pevačica već dugo važi za jedan od najboljih primera kako sa bivšima može da se ostane u dobrim odnosima, a prema njenim rečima – kakav bi čovek i bila, da nije „u miru“ sa očevima svoje dece.

Često ih hvali na sva zvona, pa ni sada nije propustila priliku, našavši se sa Mikijem u Grandovom studiju. Inače, nije neobično da deca naslede roditeljsko zanimanje, ali oboje se slažu da je njegov izbor došao potpuno prirodno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Petrovic (@zlata_petrovic_official)

Spontano sam krenuo da sviram, nisam baš bio zaljubljenik u narodnu muziku do puberteta, kada sam se malo uozbiljio. Svidelo mi se i, eto, traje – prokomentarisao je Miki, pa piznao da nije uvek lako biti dete tako uspešnih roditlja.

Koliko god sam ponosan na oca i majku što su uspeli u tom poslu, postoji to breme koje mora da se opravda. Uvek će se više kritikovati neko u mojoj poziciji nego neko ko nije iz muzičke porodice, ali ja se trudim da opravdam – iskren je bio muzičar.

Božić, s druge strane, pevačica svakako nije skrivala da najviše voli da provodi u porodičnom okruženju.

Ja sam najsrećnija za Badnje veče i za Božić kada su tu moja deca, moji unučići i naravno Hasan, kada je u prilici, ako nema neke obaveze – pričala je Zlata, a sin ju je prekinuo.

Ako ga pusti devojka (smeh) – našalio se on.

Sto ljudi, sto ćudi. Ja sam uvek za to da je on pola Hasan pola ja, takođe Jovan pola Peja, pola ja. Kakav bih ja bila čovek da nemam dobar odnos sa njihovim očevima? – zapitala se pevačica.

Možda i moj hendikep iz detinjstva, pošto sam upoznala svog oca u dvadesetoj godini i, naravno, da je to ostavilo na mene traga da nijednog trenutka ne bude to da moja deca ne viđaju svoje očeve. Ja uvek govorim, Hasan i Peja su mi najveći prijatelji, posebno Hasan, on je najbolji čovek, tako da sam ja jako srećna žena – istakla je za pomenute medije, dok je Miki otkrio koliko ceni Peju.

Ja moram isto Peju da pohvalim, uz njega sam naučio mnoge stvari posebno u tinejdžerksim godinama i zaista je i prjatelj i porodica – zaključio je on.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM