Sin Zlate Petrović
DETE ZA PONOS

23 Juna, 2022 17:00

Na njemu joj zavide: Ovaj lepotan je sin poznate pevačice i po svemu se razlikuje od dece estradnih ličnosti

Sin Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan, je dete o kakvom mašta svaki roditelj.

Pored toga što je izuzetno lep, ovaj dvadesetdvogodišnjak je i veoma vredan i uspešan.

Sin Zlate Petrović pevačicina je kopija i dečko za primer

Naime, Jovan je uspešan student, ali je pored toga i zaposlen kao poslovođa u sportskoj radnji. Iako je trenutno na „šefovskoj poziciji“, nije uvek bilo tako. On je počeo kao sasvim običan radnik i radio je za platu manju od trista evra, ali je svojim trudom i zalaganjem napredovao.

Sin Zlate Petrović

Rajko Ristić

Iako su mu roditelji veoma uspešni i bogati, Jovan je, za razliku od većine dece poznatih estradnjaka, poželeo sam da se bori, radi i stvara.

I Zlata i Peja su zbog svega toga veoma ponosni:

Pročitajte: Sin Zlate Petrović voli starije žesnke – otkrila je pevačica

–  Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne – rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

Sin Zlate Petrović

Rajko Ristić

Pročitajte: Zlata Petrović šamarala sve bivše muževe – Ćušku dobili Saša Popović, Hasan i Peja

– Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana – zaključila je tada pevačica.

Inače, Jovan je redovan Zlatin pratilac na svim zabavama, pa je tako bilo i nedavno, na promociji albuma Nadice Ademov. Pevačicinog mezimca su dovodili u vezu sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović.

Sin Zlate Petrović

Rajko Ristić


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ