Recept Suzane Mančić svet portal svet
Svet

April 8, 2024 11:45

By

Nemate vremena, a želite ukusan i zdrav obrok, Suzana Mančić vam otkriva brzi recept za savršen ručak

Recept Suzane Mančić za brzi ručak će vas oduševiti

Voditeljka Suzana Mančić veliki je gurman, ali kad želi svoju kilažu da dovede na idealne mere ona pribegava zdravom načinu ishrane. Sama priprema zdrave i ukusne obroke, a recept Suzane Mančić za jedan od njih vam prenosimo u nastavku teksta.

Recept Suzane Mančić svet portal svet

Ata images

– Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

– Ljudi se čude zato što je večera tokom ove dijete najobimniji obrok, ali verujte mi da “radi”! Šećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čak i voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokoli, rukola, zelena salata i spanać! Pojedem i parče ribe ili cvenog mesa.

Recept Suzane Mančić svet portal svet

Ata images

– Čajeve i kafu mogu da pijem tokom celog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom nedeljno – objasnila je voditeljka, koja tvrdi da je puna energije uprkos ovako rigoroznom jelovniku.

Recept Suzane Mančić za savršen obrok tokom dijete

Iako je na dijeti Suzana se zdravo hrani, pa joj energije ne manjka.

– Lepo spavam. Imam energiju tokom celog dana. Ne smem da treniram i trčim, preporučena mi je samo lagana šetnja ili masaža – otkrila je voditeljka.

Recept Suzane Mančić svet portal svet

Pexels

Jedno od njenih omiljenih jela se priprema se brzo, lako, od samo četiri vrste povrća i idealno je kada nemate vremena za pripremu ručka.

– Potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok – podelila je ona recept za lagano i ukusno jelo.

– Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno – dodala je Suzana Mančić .

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, PEXELS