Detinjstvo Zorice Brunclik svet portal svet
Svet

July 20, 2023 11:45

By

Mrzela sam rođenu majku zbog gladi i siromaštva: Zorica Brunclik odrasla na vodi i hlebu

Bolno detinjstvo Zorice Brunclik ostavilo je ožiljak na srcu pevačice

Legendarna pevačica poznata po raskošnom glasu i hitovima za sva vremena, ali i po nesvakidašnjoj pink boji kose koja joj je godinama zaštitni znak danas živi u izobilju i harmoniji okružena ljubavlju muža, dece i unuka, međutim, nije uvek bilo tako. Kako je sama posvedočila u svojoj životnoj ispovesti, bolno detinjstvo Zorice Brunclik i te kako i danas baca senku na sve što je ova moćna pevačica postigla u životu.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi

Bolno detinjstvo Zorice Brunclik

Ata images

Kako je sama pevačica jednom prilikom ispričala dok je evocirala uspomena na roditelje, detinjstvo i odrastanje, nažalost, jedina asocijacija na taj period života jeste bolno detinjstvo Zorice Brunclik, patnja majke, nemaština i siromaštvo.

Pročitajte: Ono što je uradila Zorica Brunclik će vas rasplakati – Ovi ljudi će joj večno biti zahvalni na njenoj dobroti

Bolno detinjstvo Zorice Brunclik

– Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom – u dahu je ispričala pevačica evocirajući uspomene na bolno detinjstvo Zorice Brunclik koja je danas srećna u braku sa Kemišem.

Pročitajte: Zorica Brunclik godinama poricala da se odrekla najstarije ćerke, ali sada je istina konačno otkrivena

Bolno detinjstvo Zorice Brunclik

Rajko Ristić

– Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo – ispričala je Zorica kroz suze.

Pročitajte: Zorica Brunclik ne oprašta Bekuti – Ovo su poruke zbog kojih su se sukobile bivše prijateljice

Bolno detinjstvo Zorice Brunclik

Ata images

– Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda, želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala. Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi – pričala je Zorica, koja danas uživa u sreći i blagostanju, a na novac više ne mora da misli jer je obezbedila i decu i unuke, a kamoli sebe.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić/Ata Images/Ivan Vučićević