Sukob Ane Bekute i Zorice Brunclik
Svet

December 12, 2022 14:44

By

Zorica Brunclik ne oprašta Bekuti: Ovo su poruke zbog kojih su se sukobile bivše prijateljice

Sukob Ane Bekute i Zorice Brunclik jedan je od onih kojima se pomirenje ne nazire, a iako su neki mislili kako će bračni par Brunclik – Kemiš sa pevačicom naći zajednički jezik naročito nakon što je ostala bez svog voljenog Milutina Mrkonjića, ratne sekire ipak nisu zakopane. Čak ni kuma Goca Šaulić nije uspela da sudeluje iako je sama prešla preko ne tako lepih reči koje su sa Bekutom razmenjivali njen pokojni muž Šaban Šaulić i ćerka Sanela.

Pročitajte: Ana Bekuta u zagrljaju drugog političara nakon Mrkine smrti, u njemu je našla utehu FOTO 

Rajko Ristić

Naime, kao piše Svet, Zorica i Miroljub Aranđelović Kemiš i dalje su nepopustljivi iako je razmirica počela naizgled nevažnim događajem, sukobom zbog Aninog kašnjenja na snimanje zbog kojeg je Zorica nakon dva sata čekanja demonstrativno napustila isto.

Sukob Ane Bekute i Zorice Brunclik, uostalom i čitava situacija dodatno se iskomplikovala kada je Ana na “Twitter” nalogu objavila prepisku sa Kemišem, na šta joj je harmonikaš odgovorio javnim pismom:

Pročitajte: Nada Topčagić isprozivala Zoricu Brunclik – Ona je bila mnogo zla

Ata images

– Draga Ana, 18. novembra, u 9 časova Zorica je ustala, u 10 je došao frizer, u 11:45 krenula je ka televiziji, a u 12:45 stigla i bila je spremna za snimanje. Čekala je bez ijedne reči do 15:15, a onda se presvukla i krenula kući… Isto bez ijedne reči… A ti, draga Ana kažeš : “Zašto me nisi zvala?” Ti barem znaš, pošto si od 78 emisija “Zvezda Granda” sa Zoricom snimila 38, da ona nikada nije zakasnila ni minut. Je l’ tako, draga Ana? – poručio je Kemiš, pa istakao da je Bekuta lažirala njihovu prepisku i da uprkos tome naziva Zoricu sujetnom.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi 

Ata images

– Draga Ana, mali savet od mene jer sam ipak malo stariji kolega – bahatost nikom nije dobrog donela, pa ni tebi… Zorica te i dalje voli i poštuje i zato se ne oglašava. Ne zato što te se plaši. I drugo, tebi ne stoji da budeš tako bahata. To više stoji mom drugu Mrki jer on je šmeker. Ti treba da budeš dama jer to ide uz tvoj glas. Šta ćeš da radiš sa ovim pismom, ostavljam na volju tebi, tvojoj savesti i časti – završio je svoje obraćanje Bekuti muž Zorice Brunclik, a kako za naš magazin tvrdi izvor blizak pomenutom paru, kolegince nakon ovog okršaja ne žele čak ni da nastupe na istom slavlju.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES