Scandal

9 Septembra, 2020 22:00

RAT I DALJE BUKTI! Bekuta odbila da radi sa Zoricom Brunclik!

Kako SCANDAL! saznaje, Ana Bekuta, navodno, odbija svaku tezgu zbog Zorice Brunclik koju bi mogle da odrade zajedno!

Nema nameru da deli tezge!

Naime, obe je hteo da pozove jedan imućni gospodin koji je slavio rođenje deteta, ali Ana, navodno, za to neće ni da čuje, pa je on odustao da ih uopšte zove!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1) дана


Taj čovek nije pitao šta košta, samo da mu Ana i Zorka pevaju – započinje izvor za naš tabloid i dodaje:

Međutim, čim je saznao da Ana odbija da radi sa Zoricom jer imaju neko konflikt iz prošlosti, on je odustao. Rešio je da u tom slučaju ne zove ni jednu, ni drugu… Navodno, Ana neće sa Zoricom ni da deli bakšiš, niti da s njom boravi u istim restoranima i hotelima gde se radi. Ona je čak svojevremeno odbila da radi i jednu bogatu romsku svadbu samo zato što je za istu bila angažovana i Zorica. Prosto je takva i od toga ne odstupa – završava izvor.

Podsećanja radi, njih dve su u sukobu od novembra 2015. Tada je Brunclikova napustila snimanje novogodišnjeg programa TV Pink zbog kašnjenja koleginice! Nju je opasno naljutilo to što je ona stigla potpuno sređena i našminkana, dok Bekuta nije ispoštovala satnicu, već je došla nenašminkana, i to sat posle nje. Zorica nije htela da čeka, već je s mužem Kemišem demonstrativno napustila snimanje.

View this post on Instagram

😁 #anabekuta #svesamsteklasama

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

Šta mene briga što je ona napustila snimanje? Nema veze ko je došao i kada. Je*ala te Zorica. Ma boli me uvo što se naljutila, pravo da ti kažem – rekla je Bekuta tada okupljenim novinarima.

Njene reči preneli su brojni mediji, pa je Brunclikova ponovo morala da reaguje, ali privatno. Bekuti je poslala link s vešću i rekla kako su svi to preneli, a Ana joj odbrusila da je sama tražila takve naslove! Od tada nisu u dobrim odnosima.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES