Kosa Zorice Brunclik
Svet

29 Januara, 2023 11:15

Neprepoznatljiva: Zorica Brunclik prešla u brinete, a razlog farbanja će vas nasmejati do suza FOTO

Iako su mnogi zaboravili da je ikad imala bilo koju drugu boju kose Zorica Brunclik, postoje dokazi da se legendarna pevačica pre nešto više od četiri decenije otisnula u brinete. Kako je izgledala u svojim dvadesetim, može se videti na omotu singla „Odakle si, sele“, iz 1980. godine.

Pročitajte: Promena ličnog opisa u sedmoj deceniji – Zorica Brunclik sada izgleda ovako FOTO

Kosa Zorice Brunclik

Foto: Youtube printscreen

Kosa Zorice Brunclik veoma brzo je transformisana u pink nijansu kojoj je i dan danas verna i po kojoj je svakako prepoznatljiva. Kako je došlo do te transformacije, Zorica je svojevremeno otkrila u jednom intervjuu.

‒ Dva vikenda imala sam nastupe u Švedskoj, a između sam bila slobodna. Ostala sam tamo kod prijatelja, nisam se vraćala za Beograd. U to vreme ćerka tog mog prijatelja imala je maturski rad za frizera. Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša ‒ prisetila se.

Pročitajte: Istina o zloj maćehi konačno isplivala na videlo – Kemiševa ćerka otkrila istinu o Zorici Brunclik

‒ Prvo sam bila ljubičasta, a ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Kada me je video na aerodromu, muž je hteo da me ostavi. Izgledala sam kao žar-ptica. Glava je „vrištala“, jedna nijansa, pa druga. Danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo ni govora o tome.

Bilo kako bilo, kosa Zorice Brunclik izazvala je tada lavinu tekstova, a naslovne strane smenjivale su jedna drugu. Iako je u prvom trenutku pretio razvodomMiroljub Aranđelović Kemiš ne samo što se pomirio sa novim supruginim izgledom, već je dao sve od sebe da joj nabavi istu boju.

Pročitajte: Pobegao i od braka i od deteta – Ovo je čovek sa kojim je Zorica Brunclik dobila svoju prvu ćerku

Kosa Zorice Brunclik

Foto: Ivan Vučićević

‒ Tada je bilo teže da dođete do nečega iz inostranstva, pa je on pametan naručio trista pakovanja, da imam zalihu. Međutim, greškom je došla pink nijasa i tako je sve počelo. Iskreno, tada sam shvatila da sam unikat. Sada mogu da stavim bilbord za koncert – bela pozadina i samo jedan pramen kose u pink nijansi, neko se neće zbuniti da koncert ima neko drugi, nego Zorica Brunclik ‒ rekla je pevačica.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Bojan Vuković