Penzija Zorice Brunclik svet novine svet portal
Svet

December 24, 2022 15:00

By

Promena ličnog opisa u sedmoj deceniji: Zorica Brunclik sada izgleda ovako FOTO

Izgled Zorice Brunclik uvek je besprekoran

Kada izgovorite njeno ime, prva asocijacija na nju jeste raskošni glas i talenat, pa zatim i izgled Zorice Brunclik. Prepoznatljiva po pink boji kose koju nosi godinama unazad prava je medijska senzacija. Ako niste znali, na samom početku karijere legendarna pevačica imala je tamnu, crnu kosu.

Pročitajte: Zorica Brunclik ne oprašta Bekuti – Ovo su poruke zbog kojih su se sukobile bivše prijateljice

Izgled Zorice Brunclik

Foto: Bojan Vuković

Pored karijere koju godinama gradi isključivo na dobrim pesmama, Zorica je pre svega majka i supruga te se uvek ponaša i izgleda u skladu sa situacijom. Nikada Brunclikovu nećete videti u previše otvorenim, degutantnim komadima, naprotiv na njoj su uglavnom skupocena odela i haljine koje ona upotpunjuje takođe vrlo asesoarima, a sve to ne bi imalo nikakvog smisla niti efekta da ona ne radi na svojoj lepoti, tačnije  nezi lica i tela.

Zoričina i Kemiševa najmlađa ćerka Zlata, je šminker  i poslednijh godina zadužena je za mamin izgled, pa i savete za negu lepote. Nagovorila ju je na blažu šminku, hajlajter ali i baršunaste obrve, koje joj divno stoje. Zorica je nedavno otkrila kako joj polazi za rukom da sačuva mladolikost i jedrinu. Rekla je da redovno odlazi na tretmane u bjuti centrma, da su maskice, pilinzi, masaže osnovna stvar njene nege, kao i kremice, antiridi i slično:

Pročitajte: Pobegao i od braka i od deteta – Ovo je čovek sa kojim je Zorica Brunclik dobila svoju prvu ćerku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlata Vujanović (@_zlatanija_)

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Rajko Ristić