Ćerka Zorice Brunclik
Svet

1 Septembra, 2022 18:00

Potres u porodici Zorice Brunclik: Pevačica danima u suzama, nije bila spremna da joj on ovo uradi

Brat Zorice Brunclik povredio je pevačicu kao niko

Pevačica Zorica Brunclik jedna je od onih zvezda koje nikada nisu skrivale ili ulepšavale istinu o svom životu. Ona je tako otkrila da je pre nego što je počela da se bavi muzikom bila veoma siromašna, da su ponekad za doručak ona i njena dva brata za doručak delili samo jedno jaje.

Iako joj njena deca govore da prečesto ponavlja to da je potekla iz siromašne porodice, pevačica ističe da to radi da je slava i novac ne bi poneli, da bi znala da ceni svaki dinar i da bi razumela one koji nemaju.

Pročitajte: Ono što je uradila Zorica Brunclik će vas rasplakati – Ovi ljudi će joj večno biti zahvalni na njenoj dobroti

Brat Zorice Brunclik

Ata images

Zorica se proslavila već sa prvom snimljenom pesmom, a onda su se nizali samo hitovi koji su je doveli do toga da postane jedna od najpopularnijih i najcenjenijih pevačica na ovim prostorima.

A, da je novac nikada nije promenio dokaz je i to da ga je uvek trošila na druge.

– Kada sam zaradila prve pare otišla sam s majkom u tek otvorenu slovenačku robnu kuću, koja je imala ogromnu samoposlugu. Uzimale smo sve što nam je pod ruke padalo, dok nismo potrošile sve pare da nam je samo za taksi ostalo. Kući smo stigle sa dva taksija, postavile slavski sto, na koji smo iznele sve što smo donele, i toliko smo se svi u kući prejeli da smo tri dana kasnije imali proliv – ispričala je jednom prilikom diva narodne muzike.

Pročitajte: Pobegao i od braka i od deteta – Ovo je čovek sa kojim je Zorica Brunclik dobila svoju prvu ćerku 

Zorica-Brunclik

IVAN VUČIĆEVIĆ

Iako je od prvih većih para izgradila kuće majci i svom rođenom bratu Ljubivoju, koji je nažalost preminuo, on je posle toga u medijima govorio protiv sestre, što je nju pogodilo toliko da je plakala danima.

Brat Zorice Brunclik je izjavio da se i on bavio muzikom, ali da ga je sestra sabotirala, da nije želela da i on snimi album. Pričao je da mu je Brunclikova obećala da će mu pomoći da snimi album, ali da je stalno odlagala njegov odlazak u studio. Isticao je da misli da je ona to sve radila kako se na muzičkoj sceni ne bi pojavio još jedan Brunclik.

Iako je bila veoma pogođena rečima rođenog brata, pevačica mu nije zamerila zbog svega što je izjavio.

Pročitajte: Zbog ove fotografije je Zorica Brunclik prolila reku suza, Kemiš ne zna kako da je smiri

Brat Zorice Brunclik

kemiševa ćerka

– Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i svom rođenom bratu Ljubivoju po kuću. Iako je on pre izvesnog vremena u medijima pričao kako mu nikada nisam pomagala, nisam mu zamerila. On voli da popije, a kuća u kojoj su ga novinari zatekli bila je druga po redu koju smo mu Miroljub i ja napravili, jer se prethodno razveo i ostavio deci krov nad glavom. Ne čujemo se i ne viđamo, ali on je moj brat i ja mu sve opraštam – rekla je ranije pevačica.

Ona se posle toga izmirila s Ljubomirom kojem je pomagala do kraja njegovog života.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES