Supruga Mirka Šijana
Svet

September 25, 2023 20:45

By

Bojana Šijan preotela titulu najlepše sestre Rodić: Pokazala izvajano telo nakon drugog porođaja, nerealno FOTO

Supruga Mirka Šijana nakon dva porođaja izgleda fantastično

Bojana Šijan, nekad Rodić je, naime, u januaru ove godine na svet donela drugog sina, pa tako iz braka sa Mirkom ima dva preslatka dečaka Zorana i Vukana.

Supruga Mirka Šijana

Instagram

Naime, nakon porođaja u januaru supruga Mirka Šijana svoje telo dovela je do savršenstva i sada pozirala u crnom bikiniju – ravan stomak i bujne grudi su bile u prvom planu, a u naručju je držala sina Vukana.

Zbog svog besprekornog izgleda dobila je pregršt komplimenata…

Supruga Mirka Šijana

Instagram

Inače, Bojana i Mirko Šijan iznajmili su tezgu na Bajlonijevoj pijaci, na kojoj razvijaju porodični biznis Rodića – prodaju pilića.

– Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve – otkriva izvor i dodaje:

Pročitajte Neopisiva radost u domu Mirka i Bojane Šijan, fotografija potvrdila prelepe vesti – Ponovo muško FOTO

– Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada i osnovni izvor prihoda – poručuje izvor za Pink.rs.

Supruga Mirka Šijana

Ata images

Goca Božinovska je otpočetka bila oduševljena Bojanom

Pevačica Goca Božinovska nije krila sreću zbog braka sina Mirka Šijana i Bojane Rodić. Goca često ume da kaže da su joj se ispunile želje, da oženi sina i dobija unučiće, zbog čege svoju snajku još više voli.

– Sve sestre Rodić su divne, ali moja Bojana je najbolja, moram biti pristrasna. Iz divne su porodice, Ceca i ja smo baš imale sreće, mada ni naši sinovi nisu za bacanje, vaspitani, lepi, dobri momci – ispričala je svojevremno Goca Božinovska i istakla kako je njena snajka prava domaćica, i neverovatno joj pomogla dok je Goca čuvala bolesnu majku.

Pročitajte Goca Božinovska poludela – Mirko Šijan i Bojana Rodić za renoviranje bazena dali deset hiljada evra

– Bojana je vrhunska domaćica. Pošto dosta vremena provodim kod bolesne majke, kada dođem kući u Beograd bude mi neprijatno koliko je sve čisto i sređeno, moja Bojana sve to odradi. Ja kako dođem, kažem joj: „Boki slobodna si“. Nemam reči, koliko je vaspitana, vredna sposobna, ma dosta me podseća na mene kada sam bila mlada. Ona je čigrica  kao i ja, zato mi se sviđa. Nasmejana ulazi na vrata i odmah me grli, ljubi – ponosno je svekrva Goca pohvalila snaju Bojanu.

Koliko Goca voli i ceni svoju snjaku, kao i njenu porodicu govori i to da su unuka krstili na rođendan Bojanine majke, Danije, što baki Goci Božinovskoj nimalo nije smetalo.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram