Zet Milana Topalovića Topalka
Svet

August 4, 2022 10:13

By

Topalkovog zeta bivša supruga javno razotkrila, a sad se i Helena uverila ko je on zaista

Topalkova ćerka se uverila u to koliko je Dragan voli

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka privukla je pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom, a potom i navodnim brojnim vezama sa poznatim ličnostima.

Lepu Helenu su povezivali sa Jocom Stefanovićem, Slobom Vasićem, Vladom Stanojevićem, Damirom Džumhurom…

No, dok se pisalo o njenom burnom ljubavnom životu, Topalkova ćerka je odlučila da se skrasi pored deset godina starijeg biznismena Dragana Aleksića.

Pročitajte: Topalkova ćerka se sveti muževoj bivšoj – Pogledajte kako

Helena i Milan Topalović, Dragan Aleksić

I sve bi to ličilo na bajku da on, navodno, zbog Helene nije ostavio suprugu, novinarku Jelenu Dimitrijević, koja o bivšem mužu i nema baš reči hvale:

– Pitaju me da li je Helenin i Draganov brak iz koristi, mislim da to ljudi bolje znaju nego ja. Koliko ja znam on nije nikakav milioner i nije i Dubajija, kao što se priča. Što se našeg odnosa tiče, mi se ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba – rekla je Jelena ranije. Ona je prokomentarisala i to kako je prihvatila to što joj je bivši u braku sa Helenom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Dimitrijević (@_jelena_dimitrijevic)

Pročitajte: Topalkova ćerka kao Rada Manojlović – Obukla prekratku haljinu i pokazala sve

– Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.

I kada se činilo da će se Helenin brak ubrzo raspasti, kao što je to ranije bio slučaj sa njenim ljubavnim vezama, stigao je dokaz o tome koliko je Topalkova ćerka voljena.

Naime, Helena je objavila fotografiju ruke svog supruga na kojoj je istetovirano njeno ime, a uz nju je dodala opis

– Trenutna.

tetovaža.jpg

Očigledno je da je Helena veoma voljena žena, te da je priče o njenom mužu i svemu oko njega ne zanimaju, jer je njoj jedino važno da je on voli.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM