Svet

March 16, 2022 10:00

By

KRATAK FITILJ TOPALKOVE ĆERKE: Helena odbrusila fanovima!

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, iznenadila je sve poslednjom objavom na svom Instagram profilu. Naime, Helena je pozirala u crnoj haljini, bujne grudi su došle do izražaja, a te iste grudi su izazvale brojne kontroverze budući da su odmah krenule spekulacije da li je zanosna brineta u drugom stanju.

– Da li si trudna – glasio je komentar, a mnogi su se zatim upitali isto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Helena se potom oglasila na društvenim mrežama nakon komentara da je u drugom stanju.

Ćerka pevača odmah je demantovala ove vesti time što je na storiju poručila svima da prestanu da pišu “da je trudna već treći put otkako se udala”.

Razlog za navode da je u blagoslovenom stanju je to što je nabacila koji kilogram.

Zbog toga je reagovala i napisala:

-Prestanite da me maltretirate, nisam trudna. Pišete da sam trudna treći put od kad sam se udala. Hvala, takođe, što tako ‘diskretno’ ženi kažete da je trudna iako se malo “ugojila”.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Topalko je jednom prilikom  priznao je i da je ćerka od njega i žene nasledila talenat za pevanje, ali da mu je drago što nije krenula tim putem, već se oprobala u biznisu.

– Od malih nogu sam je odvlačio od toga ismatrao sam da nema potrebe da i ona ide tim putem i drago mi je da nije. Sad je i njoj drago što je tako odlučila, ali naravno, da je bila uporna i da je to htela, ja bih je podržao – rekao je pevač.

Priznao je i da li Helena ima neku manu, s obzirom na to da važi za veoma kulturnu i elokventnu devojku.

– Pa ima, to što sam i ja imao, genetski nam je nekako to da imamo kratak fitilj i brzo planemo – priznao je Topalko jednom prilikom.

Pročitajte: Pevačica OGORČENA: Neda Ukraden mi je bila ikona, a sada sam razočarana!

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTCSREEN/INSTAGRAM