Helena Topalovic
Star

24 Decembra, 2021 14:16

Topalko ćuti o BURNOJ prošlosti ćerke! Lepa Helena bila sa njegovim KOLEGAMA!

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović uživa u braku sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem.

Topalko ćuti o BURNOJ prošlosti ćerke!

Ipak, lepa Helena je novinske sutupce i ranije punila zahvaljujući svom ljubavnom životu, a na spisku onih koje je zavela našli su se i tatin kolega Slobodan Vasić, kao i teniser Damir Džumhur, ali i bivši voditelj Vlada Stanojević.

vlada stanojevic 2

Facebook printscreen

Topalkova lepa ćerka još 2012. godine upustio u emotivnu vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem. Helena i Joca imali su podršku njenog oca, ali godinu dana kasnije rešili su da se raziđu. Kako se pisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je ima mnogo tezgi, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala školu, piše Kurir.rs.

Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali i tukli. Nije ni bila dugog veka, posle samo sedam meseci rešili su da svako krene svojim putem. Kao razlog raskida veze navodilo se to što je Sloba Heleni navodno pronašao ljubavnu prepisku sa političarem i učesnikom „Parova“ Aleksandrom Požgajem.

Topalkova ćerka se nekoliko meseci zabavljala sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom, piše Kurir.

Ipak, izgleda da je Helena, nakon ljubavnih brodoloma, rešila da se skrasi i na kraju je ove godine krunisala svoju vezu sa Draganom Aleksićem brakom.

Helena sada redovno na svom Instagram profilu kači kako brineo svom mužu, tako što mu ugađa i kuva, a njih dvoje neretko odlaze i na putovanja, a fotografije sa istih kače na društvene mreže pa je jsano da je konačno našla onog pravog.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ