svet

March 18, 2017 10:41

By

Topalko je odlučio: Od žene ću da napravim ribu!

Pevač Milan Topalović Topalko kaže da je muž širokih shvatanja i da zbog toga suprugu Vesnu nagovara da ide pod nož.

On smatra da Vesna mora da popravi neke nedostatke na sebi, pošto je snimila prvi singl i počinje da gostuje u emisijama.

“Nemam ništa protiv silikona i plastičnih operacija, štaviše, Vesnu nagovaram da im se podvrgne. Ima da je skockam, da bude tip-top. Jedini je problem što se ona plaši korekcija. Nagovarao sam je da uradi nešto na sebi, ipak je ona sada pojavljuje na TV-u, ali videćemo”, iskren je Milan, koji podržava suprugu u muzičkoj karijeri.

“Vesna je uvek više od mene pevala i radila. Ja sam bio lenji, dok je ona tezgarila svako veče. Ne volim baš puno da radim. Ona je uvek bila veći radnik od mene. Vesna može da peva tri dana po 20 sati i da joj to ne padne teško”, ispričao je Topalović za “Alo“.

Na pitanje da li to onda znači da je ona glavna kada je reč o donošenju novca u kuću on kroz smeh odmahuje glavom.

“Nije baš tako. Ipak sam ja u tom smislu jači. Ali nikada se ne zna. Možda ona ipak jednog dana prevagne i pestigne me u tom smislu. Neću se buniti, nisam od tih muškaraca”, tvrdi Topalko, koji ne ide na suprugine nastupe.

“Nikada nisam išao na njene nastupe, osim onda kada smo zajedno nastupali, a to je bilo pre 15 godina. Ona radi većinom u Crnoj Gori, a ja tamo nisam bio pet godina”, objašnjava Milan.

IZVOR: Alo

FOTO: Ivan Vučićević, Miloš Rafailović/ATA Images, Star, Instagram