Izjava Jelene Karleuše
Svet

May 27, 2023 18:45

By

Sve je propalo i nestalo u trenu: Jelena Karleuša potvrdila da je definitivno kraj, Duško se neće oglašavati FOTO

Jelena Karleuša album još uvek ne zna kad će objaviti

Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira javnost svojim nastupima u poslednje vreme koji su nešto drugačiji od onih na koje smo do sada navikli. Naime, ona je prethodne nedelje posle punih pet godina gostovala na Pink televiziji, u emisiji političkog karaktera. Iako je poznata kao neko ko uvek kaže sve što misli i trudi se da je ništa ne pogađa, nakon prethodne nedelje ništa više nije isto.

Pročitajte: Karleuša pokazala poruku koju će zauvek čuvati u telefonu – Da srce prepukne FOTO

Pismeni sastav Nike Tošić

Ata images

Juče se ponovo pojavila na mitingu koji je organizovala vladajuća stranka, a kritike neistomišljenika konstantno stižu na njen račun. Tokom cele prethodne nedelje ona se oglašavala na Instagram nalogu odgovarajući na pretnje i uvrede kojih je bilo mnogo. Kako je i sama istakla, razočarana je kao žena, majka i čovek ove države.

Pročitajte: Porodica ponovo bljesnula starim sjajem, ćerke presrećne – Karleuša i Duško konačno zajedno, mama i tata se ljube FOTO

Jelena Karleuša album

Pink TV printscreen

– Sve što sam imala da kažem, rekla sam. Dodaću za kraj sram vas bilo. I vas koji napadatei vas koji ćutite i gledate. Neću više na ovu temu niti ću više odgovarati na javne napade – napisala je ona i dodala da se razmišlja da otkaže album „Alfa“ koji je planiran za avgust ove godine.

Pročitajte: Dušku definitivno odzvonilo – Karleuša otkrila zašto je muž više ne zanima

 Iskreno razmišljam da otkažem izlazak albuma. Najiskrenije. Duboko sam razočarana, kao čovek, kao žena i majka, mržnjom u Srbiji – nastavila je ona, a potom se obratila i kolegama.

– Hvala mojim kolegama što me nisu podržali i u ovom linču – napisala je ona na pomenutoj mreži.

Pročitajte: Nesreća ujedinila Jelenu Karleušu i Anu Nikolić – Tužne i besne progovorile o tragediji koja se dogodila

Jelena Karleuša album

Instagram

Jelena Karleuša album ipak će objaviti na dan svog rođendana, to je poslednje što je izjavila na ovu temu. A mnogi njeni fanovi sa nestrpljenjem čekaju hitove koji će posle nekoliko godina najavljivanja ugledati svetlost dana na leto. A ono što je poznato jeste da ni ovog puta pevačica nije dobila podršku supruga Duška koji se držao po strani.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram