Poruke poznatih posle zločina u Mladenovcu
Svet

May 5, 2023 18:24

By

Nesreća ujedinila Jelenu Karleušu i Anu Nikolić: Tužne i besne progovorile o tragediji koja se dogodila

Poruke poznatih posle zločina u Mladenovcu su vrlo oštre

Srbiju su u poslednja dva dana pogodile dve strašne tragedije. Prvo je u jednoj beogradskoj osnovnoj školi od strane četranestogodišnjeg Koste K. ubijeno osmoro đaka i čovek iz obezbeđenja, dok je sinoć u selima u okolini Mladenovca nastradalo 8 ljudi, a četrnaest ranjeno.

Pročitajte Trudna Anastasija nema od bola – Poslala snažnu poruku posle koje će se svi zamisliti FOTO 

Poruke poznatih posle zločina u Mladenovcu

Ata images

I dok su se posle tragedije u školi mnogi sažalili čak i na ubicu, pokušavajući da pronađu uzrok takvog njegovog ponašanja, poruke poznatih posle zločina u Mladenovcu su veoma oštre. Neki čak traže i smrtnu kaznu za počinioca stravičnog zločina. Među njima su pevačice Jelena Karleuša i Ana Nikolić.

Pročitajte Sanju Vučić povezuju sa ubicom iz Mladenovca – Pevačica otkrila sve o njihovom odnosu 

Poruke poznatih posle zločina u Mladenovcu

ATA Images

– Ja sam predlagala vraćanje smrtne kazne još 2017. godine kada je jedan otac monstrum ubio svoju bivšu suprugu i bacio dete o beton… A sve se to desilo ispred centra za socijalni rad. Žena je bila medicinska sestra u “Narodnom frontu”, gde sam ja ležala tog leta. Osudite me, ali ovo više nije normalno. I dok se nešto radikalno ne primeni u praksi, a po meni to je smrtna kazna… Posle toga svako će prvo da razmisli pa puca… Trenutno je obrnuto, prvo pucaju. A da li uopšte razmišljaju o tome kasnije? Jedna zabrinuta majka pre svega, Ana Nikolić – napisala je pevačica.

Pročitajte Poznati se opraštaju od ubijene dece – Sloba Radanović otkrio zašto je došlo do ubistava u školi 

Poruke poznatih posle zločina u Mladenovcu

Rajko Ristić

Jelena Karleuša je istog mišljenja kao i Ana, sa kojom već neko vreme nije u dobrim odnosima.

– Mislila sam da ovo nikada neću napisati, ali ovo stvorenje ne zaslužuje da živi i da se jednog dana vrati u zajednicu. Ovo stvorenje i monstrum ne može biti rehabilitovan i zato zaslužuje smrtnu kaznu. Neko ko oduzme tolilke živote iz obesti i ludila, ne zaslužuje život, i njegovo postojanje na ovoj planetu nema više svrhu.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES