Potez Jelene Karleuše
Svet

January 14, 2023 21:15

By

Na Duškove pretnje, Karleuša brutalno odgovorila: Tošić će o njoj moći samo da sanja VIDEO

Potez Jelene Karleuše prepričavaće se danima

Kao i prethodnih godina, glavna tema medija je odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića. U velikom novogodišnjem intervjuu, pop diva je otrkila da se zvanično od supruga nije razvela te da žive pod istim krovom ali da su odnosi drastično narušeni. Kako je izjavila, Duško se ne oseća više kao deo njihove porodice a ona se nada da će fudbaler shvatiti da je upravo Jelena njegova najveća ljubav i da će joj tražiti oprost.

Pročitajte: Ove godine na Božić definitivno je kraj – Karleuša udarila Duška tamo gde ga najviše boli FOTO

Potez Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Na ove njene reči, usledio je niz pretnji od strane Tošićevog advokata koji je za medije izjavio da je proces sporazumnog potpisivanja razvoda braka u toku i da supružnici imaju dogovor da porodične detalje ne iznose javno, što Jelena ne poštuje. Danima unazad novinske stupce pune prepucavanja na relaciji Karleuša- Tošić, a sada je JK zadala čini se poslednji udarac.

Potez Jelene Karleuše ostavio je sinoć sve u šoku. Naime, nakon brojnih turbulencija i teških životnih trenutaka koje pop diva preživljava, čini se poslednjih četiri godine, ona je tokom dočeka pravoslavne Nove godine zablistala u punom sjaju. Pojavila se pred beogradskom publikom u nesvakidašnjem izdanju, kako samo ona ume.

Pročitajte: Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Potez Jelene Karleuše

Foto: Ata images

Sva u crnom, napravila je neverovatnu atmosferu za pamćenje. Crni kožni prekratki kombinezon uklopila je sa takođe crnim kožnim naboranim rukavicama a detalj koji nikog nije ostavio ravnodušnim jesu ogromne crne naočare koje su joj prekrile skoro celo lice. Svi koji su sinoć bili na njenom nastupu komentarišu da je potez Jelene Karleuše očigledna pretnja još uvek zakonitom suprugu, da vidi bez čega će ostati ukoliko se ne promeni.

Kako je Duško reagovao na ovo Jelenino izdanje, te da li će spustiti loptu i rešiti da sačuvaju brak pokazaće dani pred nama a vi pogledajte kako je sinoć bilo u epicentru prestoničkih dešavanja.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram