Novogodišnji stajling Jelene Karleuše
Svet

7 Januara, 2023 21:15

Ove godine na Božić definitivno je kraj: Karleuša udarila Duška tamo gde ga najviše boli FOTO

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše izazvao je lavinu komentara

Poznata po spektakularnim nastupima i kostimima, Jelena Karleuša za doček nove 2023. godine nadmašila je samu sebe. Kako je nastupala u prestoničkom ekskluzivnom restoranu, na pop divi je bio najteži zadatak do sada, a to je da za beogradsku publiku pripremi nešto što do sada nisu imali prilike da vide. Da Jelenina odgovornost bude veća, učinile su Atina i Nika s obzirom na to da su prisustvovale maminom nastupu i zajedno ušle sa njom u ovu godinu.

Pročitajte: Jelena Karleuša urnisala Duška – Njegov život bez mene ne smisla, čekam da shvati da sam BOGINJA

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše

Foto: Ata images

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše svake godine je prva tema u medijima, jer ono što niko ne može da zamisli, ona može da ponese. Tako je bilo i ovog puta. Pevačica je tokom večeri promenila nekoliko toaleta, a ona koja je najviše privukla pažnju jeste i ona najskuplja. Naime, kada se Karleuša pojavila u metalik kombinezonu na trenutak je sve stalo. Cela sala gledala je u novogodišnji stajling Jelene Karleuše koji je, pretpostavljate bio potpisan od strane jednog od najprestižnijih modnih brendova.

Pročitajte: Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše

Foto: Instagram

Diva je na novogodišnjem nastupu imala stajling vredan 10 hiljada dolara. Da, dobro ste pročitali. Čitavo bogatstvo, Jelena je dala na samo jednu odevnu kombinaciju koju je ponela te večeri. Verujemo da ni crni autfit nije drastično jefitniji, ali jedno je sigurno posle ovih cifara, Duško joj se sigurno neće uskoro vratiti u zagrljaj s obzirom na to da je poznato da fudbaler mrzi što njegova supruga troši milione na garderobu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram