Tošićeva sestra Katarina svet novine svet portal
Svet

May 19, 2023 16:57

By

Duška Tošića ljubav odvela u Novi Sad: Bivši fudbaler više ne skriva pored koga uživa FOTO

Prva ljubav Duška Tošića nije bila žena

I dok javnost već mesecima raspreda o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, oni su na tu temu prestali da govore. Ona je posvećena poslu, a on svojoj prvoj ljubavi.

Pročitajte Ruka u ruci dokaz velike ljubavi – Duško Tošić oduvao Jelenu i pokazao ko je ukrao njegovo srce FOTO 

Prva ljubav Duška Tošića

Rajko Ristić

A, prva ljubav Duška Tošića bio je i ostao fudbal. Zajedno brinu o svojim ćerkama i trude se da Atina i Nika i ne osete da između njih nije sve kao ranije. I dok Karleuša često prokomentariše dešavanja u društvu, bivši fudbaler se maksimalno distancirao od medija.

Jedino putem objava koje osvanu na društvenim mrežama šira javnost ima prilike da zaviri u Duškovu svakodnevnicu, međutim on se veoma retko na istima oglašava, a i kad to učini njegovi postovi vezani su uglavnom za posao.

Pročitajte Duško se vratio kući – Pomirili se Karleuša i Tošić, niko srećniji od mlađe ćerke Nike FOTO

Prva ljubav Duška Tošića

Budući da se kao bivši veoma uspešan i cenjen fudbaler, on upustio u menadžerske vode što mu takođe odlično ide, svaka fotografija Duška Tošića uglavnom je nastala na tribinama nekog stadiona, gde sa nekadašnjim kolegama i prijateljima koje je stekao tokom karijere, pomno prati utakmice i gleda igrače.

Upravo to bio je slučaj i ovog puta, Duško je uslikan na novosadskom stadionu Karađorđe dok je gledao polufinale Kupa Srbije, što je danas i podelio na svom Instagram profilu.

Pročitajte Predskazanje da će ljubav biti mučna – Incident na venčanju Karleuše i Duška zbog kog je brak doživeo sunovrat 

Prva ljubav Duška Tošića

Instagram

Ekipa Čukaričkog u ovom duelu bila je bolja od Vojvodine i prolaskom u finale zakazala duel sa braniocem trofeja i šampionom Srbije, Crvenom zvezdom, a Duško je pomno pratio meč iz lože u društvu nekadašnjeg igrača belo-crvenog tima Miloša Krasića, piše Story.

Nekadašnji saigrači izazvali su veliku pažnju prisutnih, mnogi su poželeli i da se fotogafišu sa njima, a slika nastala ovim povodom nije otkrila ništa do onog što svi već znaju – da je je prva ljubav Duška Tošića bio i ostao fudbal.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM