Sukob Karleuše i Edite svet novine svet portal
Svet

April 23, 2023 20:45

By

Duško se vratio kući: Pomirili se Karleuša i Tošić, niko srećniji od mlađe ćerke Nike FOTO

Pomirenje Jelene i Duška dogodilo se kada smo se najmanje nadali

Otkako je Jelena Karleuša prošlog jula objavila da je stavila tačku na petnaest godina dug brak sa fudbalerom Duškom Tošićem, javnost ne prestaje da priča o njima dvoma. Krajem prethodne godine pop diva govorila je o privatnom životu te otkrila da sa suprugom živi pod istim krovom isključivo zbog ćerki Atine i Nike, ali da su njihovi odnosi trajno narušeni.

Pročitajte: Nakon što je Duško rešio da se razvede, Karleuša bez stida njemu ponudila svoje telo FOTO

Pomirenje Jelene i Duška

Instagram

Kako je tada istakla, Duško je taj koji je potencirao razvod, dok se ona trudila da porodicu održi na okupu. Prethodne nedelje Karleuša je sa naslednicama otputovala u Dubai kako bi nekoliko dana odmorile od školskih obaveza, a po povratku devojčice su se uputile u Orlovat kod baka Nikolete sa tatom kako bi proslavile rođendan Tošićeve sestre, dok za Jelenu tu nije bilo mesta.

Pročitajte: Konačno srećni i nasmejani – Jelena i Duško Tošić sa ćerkama uživaju u Dubaiju, ljubav je pobedila FOTO

Pomirenje Jelene i Duška

Instagram

Sudeći po navedenim situacijama, odgovor na pitanje da li su se razveli pevačica i bivši fudbaler nametnuo se sam, međutim najnovija fotografija koja je osvanula na Instagram nalogu pop dive navela je mnoge da pomisle da se dogodilo pomirenje Jelene i Duška. Na fotografiji se ćerka Nika sa ocem kucka jajima, i čini se da je sve po starom. Poznato je da je to njihova tradicija za Uskrs koju nisu ni ove godine preskočili iako su na dan praznika bili razdvojeni.

Pročitajte: Karleušu će ovo potpuno dotući – Ova lepotica objavila je fotografiju s Duškom, a njihova ljubav je očigledna

Pomirenje Jelene i Duška

Instagram

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images