Svadba Tošića i Karleuše
Svet

April 21, 2023 10:29

By

Karleušu će ovo potpuno dotući: Ova lepotica objavila je fotografiju s Duškom, a njihova ljubav je očigledna

Fotografija Duška i Katarine prepuna je ljubavi

Katarina Prodanović, sestra Duška Tošića, juče je proslavila četrdeset i drugi rođendan. Slavlje su joj, kao i svako godine ulepšali poznati fudbaler i njegova porodica.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO 

Fotografija Duška i Katarine

Instagram

Poznato je da su Tošić i njegova sestra veoma vezani, te da ne kriju koliko se vole i poštuju, s toga i ne čudi da sve praznike uvek provode zajedno. Tu ljubav preneli su i na svoju decu, pa Atina i Nika na Katarininu ćerku gledaju kao na rođenu sestru. A da je to zaista tako svedoči i fotografija Duška i Katarine i njihovih naslednica, koja je nastala upravo na rođendanu Tošićeve sestre.

Pročitajte Karleuši zadali poslednji udarac – Ovaj čovek blizak Jeleni je javno podržao Duška, a evo i zašto 

Fotografija Duška i Katarine

Instagram

Nažalost, ove godine, Jelena nije bila na zaovinom rođendanu, jer je u toku brakorazvodna parnica sa Duškom. A izostanak sa proslave joj je verovatno veoma teško pao, jer su ona i Katarina oduvek bile u doličnim odnosima. No, nema sumnje da joj je uputila čestitke i poslala poklone.

Pročitajte Karleuša progovorila o razvodu – Njegova majka je za sve kriva, zbog nje decu hoće da ostavi bez ičega 

Fotografija Duška i Katarine

Instagram

Čak i kad je u medijima osvanula priča a aferi Jelene i Vranješa, Katarina je stala uz nju i javno joj uputila podršku objavom fotografije na kojoj su Karleuša i Duško i time jasno stavila do znanja šta misli o svojoj snaji.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM