Jovana Jeremić dala savet Jeleni Karleuši svet novine svet portal
Svet

April 19, 2023 11:42

By

Karleuša progovorila o razvodu: Njegova majka je za sve kriva, zbog nje decu hoće da ostavi bez ičega

Objava Jelene Karleuše o razvodu je nikad oštrija

Već nekoliko dana mediji bruje o razvodu marokanskog fudbalera Ašrafa Hakimija i glumice Hibe Abuk. A, razlog zbog koga se svi bave ovim razvodom je taj što je Hakimi navodno svu imovinu prepisao na majku, pa će njegova supruga i deca ostati bez ičega. O ovoj temi imala je štošta da kaže i JK, koja je i sama u procesu razvoda, koji se, kako se pisalo, navodno “otegao” upravo zbog podele imovine.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO 

Objava Jelene Karleuše

Ata images

Pop diva je, kao i uvek, i ovaj put rekla sve ono što zaista misli, a objava Jelene Karleuše sve je ostavila bez teksta.

– Šta se desilo sa našim nesrećnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakimijem što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao majci pa njegova supruga neće dobiti ni cent pri razvodu… Da usput dodamo da je njegova supruga (i majka njihove dece) podnela zahtev za razvod zbog tužbe za silovanje koju je protiv njenog muža podnela devojka od 24 godine.

Pročitajte Kao svaka obična žena, ili ipak ne – Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući FOTO

– Čak i da devojku nije silovao, svakako je bio sa njom i to niko ne spori. Supruga podnosi zahtev za razvod što bi mnoge žene učinile i? Šta se dešava? Kreće najveća laž i budalaština svetskih medija a ujedno i naših, da je Hakimi svu imovinu i platu davao svojoj mami. Gospodo (a i dame, da vas naučim) plata ne može da se daje nikome drugom sem onom koji je zarađuje. Po zakonu. Po zakonu, on na to plaća porez. Na zaradu. Ne njegova mama. Da li je on posle pare prebacivao mami, Bogu ili nekom trećem- potpuno je nebitno. Po zakonu, to se vodi kao njegova zarada i za svaku transakciju postoji trag i plaća se porez. Razumete? Dalje, po zakonu, kada si u braku, sem ako ne postoji predbračni ugovor, supružnici. Sve stečeno u braka dele na dva dela.

Pročitajte Crna magija u Tošićevom domu – U sve umešana Jelena Karleuša 

Objava Jelene Karleuše

Rajko Ristić

– To vam je braćo zakon. Džabe se veselite i njegovu suprugu i majku njegove dece nazivate kurvom i sponzorušom(?!). Njegova supruga će dobiti sve po zakonu a on će verovatno ići i u zatvor zbog silovanja. E sad, lik je toliko ružan da verujem da je morao siluje. Dalje, lik je takav da treba sve pare dao ženi i deci, jer ih on kao takav bednik ne zaslužuje. Neko ko siluje, vara, i ne voli svoju porodicu, neko ko od svoje dece sakriva pare umesto da im ponosno da sve, po meni je bednik, a bednici ste i vi braćo muškarci koji takvom klošaru tapšete – glasi objava Jelene Karleuše, u kojoj je oplela i po Hkimijevoj majci.

Pročitajte Konačno srećni i nasmejani – Jelena i Duško Tošić sa ćerkama uživaju u Dubaiju, ljubav je pobedila FOTO 

Objava Jelene Karleuše

ATA images

– Kada je reč o majci tog Hakimija, zamislite, ona je svog sina vaspitala tako. Kako? Pa da siluje, vara i hoće da ostavi decu bez ičega. Divna baka svojim unucima zar ne? Ali nije ni bitan ovde ružni Hakimi, odraće ga žena kao mačku i treba. Meni ste ovde poenta VI dragi muškarci! E zbog vas takvih, jasnih, nečasnih, sebičnih, samoživih, žene nisu srećne danas, brakovi ne opstaju, žene se tuku i žene ubijaju. Vis te postali ženomrsci!!!! I zato marš kod mame koja vas je tako vaspitala. A vi žene, pamet u glavu, ako muško ne pruža sve vama i vašoj deci ako se najka meša u finasije i brak- šutnite ga odmah i onako dolazi vreme kada će se muškarci koristiti samo kao donatori sperme u budućem svetu svesnih jakih žena – napisala je u besu Karleuša

Objava Jelene Karleuše

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM