Dusko Tosic
Scandal

January 13, 2022 10:05

By

Karleušu će ovo ZABOLETI! Majka Duška Tošića rekla šta misli o snaji!

Majka Duška Tošića koliko god ne želela da se meša u život i brak svog sina, ne može da izbegne stres i brigu.

Majka Duška Tošića rekla šta misli o snaji!

Vest da je  Duško saslušan u policiji i da mu određena zabrana prilaska Jeleni Karleuši u trajanju od mesec dana, sirotu majku je zgranula. Iako nikada nije rekla ružnu reč protiv svoje snaje, priča da je njen sin nasilnik jako ju je potresla. 

Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je za Srpski telegraf, a na pitanje kako bi ona reagovala da je muž osmari usledio je odgovor:

Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim komšije. – zaključila je majka Duška Tošića.

DUŠKO I JELENA

ATA IMAGES

Ništa lakše nije ni Duškovoj sestri Katarini, koja se do sada nije oglasila, ali nije tajna da je za brata jako vezana. Duško je odrastao u siromaštvu, komšije kažu da je od Orlovata do Zrenjanina išao peške jer niko nije hteo da ga poveze, ali u porodičnom domu nikada im nije falilo ljubavi i uzajamnog poštovanja.

Baš zato, svekrva i zaova nikada lošu reč nisu rekli ni protiv Jelene Karleuše iako su mnogi pokušavali da ih isprovociraju. Koliko su obe poštovale i volele snaju govori i to da je  Jelena Karleuša dane nakon smrti majke Divne provodila u kući svoje svekrve, kao i da je Karleuša svekrivi pružila podršku kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad.

PROČITAJTE I… Jelena Karleuša najstrašnije PROZVALA Cecu! Pecnula i Duška: „Nemam nikog da me zaštiti, moj život je PAKAO”

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ