CECA I jECA
Svet

12 Januara, 2022 15:30

Jelena Karleuša najstrašnije PROZVALA Cecu! Pecnula i Duška: „Nemam nikog da me zaštiti, moj život je PAKAO”

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović skoro deceniju se sude i tuže, jedan spor između njih dve konačno je dobio epilog, i to u jeku skandala koji je uzdrmao javnost. Karleuša je obajvila na svom Instagram storiju da je odbačena tužba Cece, po kojoj je ona od Karleuše tražila 700.000 dinara. Međutim, njen zahtevj eodbačen, pa je sada ispalo da Ceca duguje Karleuši 100.000 dinara, preciznije ona sada treba da nadoknadi troškove sudskog postupka.

Jelena Karleuša najstrašnije PROZVALA Cecu!

Karleuša je za ovu odluku napisala: „Još jedna pobeda”, i uslikala zvanične dokumente, pa ih obajvila na svom Instagramu.

Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište – napisala je Jelena Karleuša, pa dodala:

Jelena kareluša instagram objava

Instagram printscreen

Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi – naglasila je Jelena Karleuša u svojoj objavi.

Podsetimo, pevačica je 7. januara, na Božić, prijavila supruga Duška Tošića policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ